Struktureret hverdag i glas og ramme

Hvis man kunne feje med gulvtæpper

… havde jeg i det mindste haft en undskyldning for at købe nogle flere 😉

En af de ting, jeg synes gør rigtig meget for en ‘hjemlig følelse’ er gulvtæpper.

Det har været meget populært med marokkanske tæpper, og jeg synes også der er mange fine af slagsen.

Personligt ender jeg dog altid med at købe stribede tæpper! Jeg synes det både giver struktur, farver og retning til et rum.
Ja, og så synes jeg bare det er FLOT med flot på!

Se bare her:

collage-2017-08-25-3

Photocredit: My Design Alley, Wit & Delight, Milk DecorationThomas Dahl/Boligmagasinet.

De to øverste billeder viser tæpper fremstillet af PAMPA. Jeg er faldet over dem flere steder på pinterest, og jeg synes de virker SÅ rustikke, enkle og stemningsfulde. Jeg kunne finde masser af bud til min ønskeseddel!

Sverige har desuden den fineste tradition for de såkaldte trasmattor – i stil med det tæppe i nederste højre hjørne ovenfor.
Gid vi havde sådan en tradition herhjemme.

Jeg var heldig at finde netop en trasmattor (hedder det mon dét i ental?) på loppemarked for et par år siden – som endda passede lige i længden til vores lange smalle gang. Det tæppe kan jeg måske vise et billede af, når jeg er blevet lidt bedre til at tage billeder. Men ellers fortæller google, at man (tilsyneladende let) kan få lavet fremstillet sådanne trasmattor i valgfri størrelser og farver adskillige steder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Struktureret hverdag i glas og ramme