Efterår mit efterår

To skridt frem og et tilbage.

… Sådan har jeg det for tiden. Jeg har overordnet set mega meget ‘drive’, idéer og lyst til at gøre, ordne og klare ting for tiden. Som herinde. Jeg vil gerne vise så mange idéer og skriverier. Samtidig har jeg også dage indimellem, hvor jeg bare bliver overvældet over, hvad det dog er jeg har kastet mig ud i, føler mig idéforladt, og i stedet har brug for at stoppe op og bare nyde at være. Sådan var dagen i dag. Måske det også hang lidt sammen med, at jeg havde en stor deadline på mit speciale i går, og at jeg faktisk ikke rigtig har sovet i et år. (Yep, det rimer, men det gør det ikke mindre sandt ;))

Så i dag var det altså lidt svært at hive mig op i gear. Ja, overhovedet at hive mig op ad sofaen.

 

Nogle gange er det tanken der tæller, og sådan en dag bliver det i dag 🙂 Jeg kan afsløre, at jeg har tanker om snart at gøre følgende:

 

Lave et vægur (og en DIY-guide herinde

Hænge en trådkurv op i makramé-snor (se evt. instagram)

Sætte vores sofabord i stand – og vise det herinde!

 

…Egentlig ville jeg have skrevet en liste over ting, man kunne gøre for at komme igang sådan en mandag som denne. Men så kom jeg på andre tanker. I dag lød min liste bare:

 

Tag dig tid til at gøre LIGE det du har lyst til. Slap af!

Skål i kaffe, plaider og god musik <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterår mit efterår