Ting mit barn har lært mig #1

SPOT on: vægopbevaring i køkkenet

Jeg havde så mange planer og gode intentioner. Ja, nok nærmere drømme for, hvad jeg kunne nå denne uge. Drømme om at klare en masse småprojekter, DIYs og praktikaliteter. Egentlig er det lidt fjollet, hvordan jeg i første omgang kunne tænke det er da DENNE uge jeg kan nå alt det, når man tager i betragtning, at jeg jo netop har været alene ‘voksen’ herhjemme hele ugen. Men altså. Jeg er både en drømmer og en tidsoptimist, så det gjorde jeg..
Men ud over at være alene, har adressens mindste personlighed (rent fysisk altså, ikke nødvendigvis i andre henseender) været nedlagt med tårnhøj feber hele ugen. SÅ: intet er nået. En masse er sat i søen, og hvis jeg har sneget mig til en gåtur med klapvognen, har jeg hver gang købt ind til et nyt projekt. Der er så meget jeg vil. Så mange sejl jeg gerne vil sætte op. Men intet kan altså sejle endnu. Eller rettere, det sejler. Så i denne omgang får I et lille oplæg om én af mine (dag)drømme.

Som jeg før har nævnt, har vi et ret lille køkken. Jeg kan faktisk ikke rigtig forestille mig det mindre. Så det er altså bare om at udnytte vægpladsen. Også her har vi højt til loftet, så væggene kan (i mere end én forstand) bære det. Fordi pladsen er så trang, er det også om at få frigjort så meget bordplads som muligt. Skærebrætter, olie, eddiker mv. bliver derfor hurtigt til rod og unødvendige arbejdspladstyve i vores lille køkken. Derfor drømmer jeg om én eller anden form for smal vægopbevaring til netop olier og skærebrætter. Og jeg lurer naturligvis på, om det da ikke ‘bare’ er sådan noget jeg selv kan fikse (når jeg en dag får hænderne fri, vel at mærke)!

Her kommer de primære billeder som jeg pt. er inspireret af:

collage-2017-09-21-kopi

Photocredit: 1, 2, 3, 4, 5

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting mit barn har lært mig #1