Når frygten for at fejle bremser mig.

DIY: Madplan – nu til print

Tilbage i august lavede jeg et DIY-indlæg om en madplan. Og nu har jeg fået forespørgsel på netop denne madplan. TAK fordi I kigger så langt tilbage, spørger ind og er interesserede. Det lyser simpelthen op midt i min tågede og grå efterårstorsdag!😃

Jeg er jo som sagt i skrivende på landet hos mine forældre, så I får lige det gamle billede igen af madplanen in action. Den er stadig i brug hver uge, så den lever i dén grad op sin tænkte funktion. Og mere til! Jeg skriver ofte noter i siden om, hvis der noget vi skal huske at handle, hvis vi får gæster eller andet. Faktisk bliver jeg glad hver gang jeg får øje på den i det lille køkken på kvisten på Nørrebro..

img_1255

En sådan interesse for mine DIYs skal ikke gå ubemærket hen hos mig, så nu kommer den igen 😜 – Denne gang med madplanen direkte sat ind, så I helt simpelt bare kan printe den ud, og sætte den i ramme, hvis I har lyst.

Skrifttypen jeg har brugt, er en FONT jeg har fundet på det store internet, downloaded og installeret. Men dét besvær (det var liiidt omstændigt) behøver I altså ikke at gå igennem.. Jeg lavede i sin tid to forskellige designs på madplanen, så her får I dem begge at vælge imellem:

fullsizeoutput_5dd

fullsizeoutput_5de

How to: Højretryk blog på dén madplan du ønsker, og gem billedet som fil. SÅ er den lige klar til print. 

Som sagt har jeg selv sat den første version i glas og ramme herhjemme, og købt mig en white board-tus, så man bare kan skrive direkte på glasset – og viske det ud igen når ugen er omme. Rammen jeg brugte er i lyst træ og fra Søstrene Grene.

Hvis I har flere spørgsmål, så bare spørg løs!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når frygten for at fejle bremser mig.