DIY: genanvendelse af duftlys og cremer på badeværelset

Tip: Fint kalenderlys fundet!

Apropos hyacinter og vinter (hey, det rimer næsten) så er det snart jul!!
Eller. Okay, det er november, og det var dér jeg havde sagt til mig selv at jule-halløjet skulle begynde herinde. Der er jo så meget vi skal nå.. Eller så meget jeg gerne vil vise jer! 😜
Dertil kommer det, at vi faktisk lige har bestilt ferie! YAY! Vi skal 9 dage til Spaniens lidt varmere klima i midten-slutningen af november og dyrker lidt afslapning inden julen (og specialets slutspurt – dont speak of it) sætter ind. Men det betyder altså også, at jeg hurtigt skal være fremme ved julen i mit hovede. For mig er der i hvertfald tre ting der skal være på plads inden første søndag i advent: Adventskrans, krans på hoveddøren og kalenderlys. Hvis dét er på plads så kan al pynt, julegaveindpakning mv. komme senere..

Hvert år synes jeg noget af det sværeste er at finde et fint, enkelt og flot kalenderlys! Altså, hvor jeg synes der er nogle fjollede nogle derude. Jeg har en plan om at eksperimentere med at lave et kalenderlys SELV (med udgangspunkt i et ud af et stort bloklys). Så stay tuned, hvis du godt gad den slags. Men ved du allerede nu, at dét får du ikke tid til, og vil bare købe dig et hurtigt og billigt, så vil jeg lige tippe dig om, at jeg altså fandt ét i Føtex i går, som måske kunne være noget?

fullsizeoutput_607

De sorte tal, som lige så stille falder ned mod jorden, er til pas enkelt, elegant og skævt til min smag. Og synes jeg der er en sjov symbolik over, at alting altid bliver mast sammen (julegaveindkøb, julefrokoster, adventsaftaler mv.) jo tættere vi kommer på jul. Sådan er det i hvertfald altid hos os. Tiden går lige pludselig SÅ stærkt – når vi er på den anden side af d. 12. december.

fullsizeoutput_606
fullsizeoutput_608

Det kostede ca. en halvtreller (jeg har glemt det og glemt bonnen også), og der var ikke vildt mange, så hintet er hermed givet videre!

Rigtig god torsdag til jer!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: genanvendelse af duftlys og cremer på badeværelset