Tip: Fint kalenderlys fundet!

Ting jeg har lært om at blogge so far…

Det er fredag. Solen skinner og jeg har et travlt program.

Vi får ny vaskemaskine, som bliver leveret og installeret (Seriøst, hvor er jeg dog blevet afhængig af sådan en maskine!), jeg skal på lagersalg, jeg skal skrive, skrive, skrive på specialet, og så skal jeg til fest i vuggeren når min mand kommer hjem fra arbejde. Jeg ved faktisk ikke heelt om jeg kan nå det hele, eller om jeg er tidsoptimist? Så i dag bliver en hurtig og lidt anderledes omgang! Jeg har nemlig sådan tænkt på, at det kunne være sjovt at dokumentere hvad jeg lærer herinde og på insta sådan løbende. For der er helt sikkert ting jeg allerede nu bare har vænnet mig til – som jeg i starten undrede mig over, eller skulle tillæres. Så nu får I lidt indblik i, hvad jeg (blandt andet) tænker over ift. dette domæne og min insta-profil.

Hvad har jeg lært om blogger/insta-gamet so far:

 • Genvejstasten til emojis er GULD værd (CMD + CTR + SPACE). You’re welcome! 😝  Og ja, jeg er vild med emojis i det hele taget! 🙋🏻
 • Det er sværere – som i MEGET sværere – at tage flotte billeder end jeg troede. Jeg øver mig hver dag! Jeg kan virkelig stirre mig blind på det. Nogle gange knipser jeg nærmest uden at kigge, og så ser jeg det bagefter, og synes det er helt okay. Andre gange skal der mange forsøg – og mange tanker – til at gøre mig tilfreds.. Og nogle tange tager jeg, hvad jeg selv synes er nice, og så får det INGEN likes på insta. Altså! Det er svært at gennemskue det billedegame! (Og pinligt at opdage hvor meget jeg i virkeligheden er en likehunter! 🙈)
 • Derfor: Snyd, snyd og snyd! 😅  Altså, hvor jeg føler mig fjollet, når jeg skubber en hel bunke vasketøj til side for at tage et flot billede. Men altså, jeg gad jo heller ikke selv se på andres vasketøjsbunker?
 • Af den grund (bl.a.) tager det tid – alt sammen! Uanset hvordan jeg vender og drejer det.
 • Men det gør slet ikke noget, for det giver mig ro og gør mig glad! Det første jeg har lyst til at gøre, når jeg har afleveret min datter om morgenen, er at sætte mig herind. Det gør jeg også – og når jeg så har klaret det første indlæg, må jeg fokusere på specialet. Men altså, hvor jeg bliver glad af det. Skørt!
 • I læser typisk med formiddag eller eftermiddag/aften. Mon det er dér det er sværest at koncentrere sig om arbejde/studie/andet?
 • I er vilde med DIY  og indretning. Og hvor er det fedt! For jeg er mindst lige så vild med det. Helt ustyrligt faktisk.
 • Og så er I også vilde med, når jeg skriver personlige indlæg. Der er i hvertfald mange af jer som læser dem (eller kommenterer). Og det er dejligt, for det flyder nogle gange bare ud…

  Så samlet set: Du, kære blog, er jo den bedste overspringshandling ever. Hvilket minder mig om: Jeg må tilbage til mit uoverskuelige word-dokument af et Speciale!

  Rigtig god fredag til jer! Og husk endelig: Det er snart weeekend 🎉 + Alle inputs, tips og tricks (om bloggen, insta eller alt muligt andet) er mere end velkommen!
  Skriv endelig! 😃

  Jeg bliver glad helt ned i maven når jeg hører fra jer!

img_2389

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Fint kalenderlys fundet!