Ting jeg har lært om at blogge so far...

Idéer til pakkekalender!

Glædelig Søndag!

Altså, hvor jeg dog elsker søndage. Nattøj, uanede mængder kaffe og måske en lille gåtur. Sådan ser min søndag i hvertfald ud 😊

Det bliver den første jul med min datter i år. Eller, det er faktisk ikke rigtigt! Sidste år var hun få måneder, men sandheden er jo at hun sov det meste af julen (og julemåneden) væk. Så i år er det anderledes. Erfaring siger mig dog, at hun ikke HELT lader sig begejstre af gaver endnu.. SÅ: Pakkekalenderen gemmer vi til et andet godt år. Vi skal tidsnok få julestress over alle vores gode ambitioner, så det gør mig ikke noget at ‘starte blødt ud’ som mor i julen.. Men jeg er alligevel stødt på nogle fine idéer til, hvordan man kan arrangere en pakkekalender, og de idéer vil jeg da dele her!

Jeg selv er vokset op med et broderet stykkestoft med tal, nisser og ringe til at hænge pakkerne i. Så kunne man gå der og gætte på, hvad der mon gemte sig. Det var ret hyggeligt! Og hvis du ligeledes leder efter en måde at opbevare/udstille pakkerne julen igennem, så er her seks bud:

collage-2017-11-05

Photo source: 1, 2, 3

En enkel måde at opbevare pakkerne på, kan være at bygge et skellet formet som et juletræ, og så lime træklemmer derpå. I midten ses en løsning med en (gran)gren hængende i loftet – og pakkerne hængende ned derfra. Og til højre ses en løsning med enkelt udsmykkede pakker – sat i form som et juletræ.

collage-2017-11-04-3-2

Photosource: 1, 2, 3

Igen ses midterst en variant, hvor gaverne er pakket helt neutralt ind, og så er de hængt på (en krans af) gran. Ret fint og enkelt. Ved løsningen til venstre er pakkerne hængt på et metalgitter – minimalistisk og dekorativt! Hvis du følger linket her er tallene faktisk tilgængelige til print! Det samme gælder æskerne helt til venstre – hvis du klikker her. Forklaringen dertil finder du her. At de sorthvide mønstre går igen, og er arrangeret i en juletræsform gør det ret enkelt og barnligt på én gang. Julet på en meget enkel måde.

Rigtig god søndag til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg har lært om at blogge so far...