Monday Mood: Et speciale som spøger..

Tirsdagens Tip #1

Jeg har simpelthen fået en lys idé, hvis jeg altså selv skal sige det..
Jeg vil begynde at lave et tirsdagsindlæg. Det skal hedde Tirsdagens Tip.

Kriteriet for, at det kan være et tirsdagstip er, at det skal være smart (enten rent praktisk eller æstetisk) og desuden (relativt) billigt. Denne tirsdag er det et indlæg i den praktisk-smarte ende 😉

Der er ikke noget som et godt tip, som kan give mig selv en følelse af, at have fundet en side i livets (praktiske) manual. Min Farmor er mester i den slags tips, og jeg ringer ofte til hende, hvis der er noget jeg skal løse, om jeg ikke liiige kan gennemskue hvordan jeg smartest klarer. Fx. da jeg havde fået min datter og der pludselig var lort på (nyt og fint) uldtøj. Brun (hård) sæbe er svaret – så ved I dét. Men det var faktisk et bonus-tip, for det var slet ikke dét det skulle handle om. Det skulle handle om opbevaring (og pladsmangel)!

Vi bor i en toværelses, tre mennesker, men vi har altså ét rum (ud over de to), som jeg faktisk næsten vil sige er mit yndlingsrum. Vi har nemlig et lille bitte rum under bagtrappen. Yep, ægte Harry Potter stil, med skrå væg under trappetrinene, ingen vinduer og en enkelt pære til at lyse rummet op. Her har vi plads til en vaskemaskine, en mikroovn, støvsugeren, spande og diverse rengøringsting. Og når gæster kommer uanmeldt (eller jeg bare ikke har fået taget mig sammen til at rydde op, selvom jeg vidste de kom), så er dét rum min redning! Ind med sagerne, luk døren, og bum. Ingen går alligevel derind, nogensinde!?

Nåh, men altså. Rummet er ikke særlig højt, så det med at have kurve stående med rengøringsartikler er ikke en mulighed. Derfor har vi tænkt lidt anderledes ift. opbevaring af rengøringsartiklerne. Til dét har vi udnyttet bagsiden af døren!
Vi har ganske enkelt købt os denne hængende skoopbevaring hos IKEA, og hængt den øverst på døren.

fullsizeoutput_61b

Da pladsen hurtigt blev brugt, købte vi én til, klippede den over på midten, og hang den under den første. Således er HELE bagsiden af døren udnyttet til opbevaring! Samtidig med at det så godt som ingen plads tager fra selve rummet. Lommerne i skoophænget passer perfekt til én rengøringsflaske i hver, til sutsko, til skosværte og alt det andet man ikke liiige ved hvor man skal putte hen.

Desuden har det den fordel at vi, efter bebsens ankomst, netop har ladt alle de ufarlige ting være i de lave højder (som klude, svampe osv.) mens de kemi-indholdende sager er så højt oppe at hun ikke kan nå dem.

Tirsdagens Tip er hermed givet videre! 😜

Rigtig god dag til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Mood: Et speciale som spøger..