Mandags taknemmelig og DIY-køkkenhylder!

Tirsdagens Tip: Her kan du købe billige planter!

I får hermed et tirsdagstip, som jeg virkelig har glædet mig til at give!
Hver gang jeg kommer i nærheden af veninder, som jeg ved elsker planter (sådan som jeg selv gør det), så spørger jeg dem altid, om de kender til det. Og nu vil jeg spørge dig om det samme i anledningen af, at det er tirsdag: “Ved du godt, at man kan købe billige og flotte planter i… MENY??”

img_2536

Jeg selv fik tippet af en god veninde, og hun har virkelig ret! De er flotte – meget billigere end ellers, og så har de skiftende udvalg – både store og små planter! Enkelte gange har jeg også købt i Føtex. En gang imellem har enkelte fine kreationer.

Så det overordnede tip må være: Køb planter i dit supermarked!
– og mere specifikt  i Meny!
Og som en bonus har Meny også virkelig fine, lyse terrakotta- potter. Igen til en fin pris! Win, siger jeg bare!
img_2515

img_2516

Jeg tog forbi min nærmeste Meny i søndags, og kom (naturligvis) hjem med to planter til samlingen. Den ene (en Sephora) så I i går i køkkenet..

img_2512 img_2513

OG som bonus-bonus-info kan jeg sige, at de både har fine juleplanter OG julekranse, hvis man gerne vil købe sig sådan én.

 

Rigtig god jagt og god tirsdag til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags taknemmelig og DIY-køkkenhylder!