Idé til indpakning af adventsgaver

DIY simpel og spinkel julekrans

En del af min juleforberedelse er at finde på en julekrans til døren. Sidste år var den STOR og symmetrisk, så i år havde jeg (derfor?) lyst til noget andet. En asymmetrisk, spinkel og velduftende variant.

Omend jeg NYDER varmen og dét at være stukket af os tre bare, så glæder en lille flig af mig sig også virkelig til at det er JUL med jul på, når vi lander i DK igen. Så noget af det første jeg kommer til at gøre, når vores fødder igen er plantet i plankegulvet, er klart at få hængt denne lille ven ud på hoveddør. Indtil da glæder jeg mig over, at den spreder den rare og friske eucalyptusduft i vores soveværelse, sådan som den hænger dér.

fullsizeoutput_669

Det skal du bruge:

  • En broderi(/sy)ring i ønsket størrelse. (Min er købt til en slik i Søstrene Grene.)
  • 4-5 grene eucalyptus (ikke vildt lange)
  • Noget metaltråd. (Jeg valgte min i en lidt krøllet udgave og i messing-farve. På den måde slap jeg for at være FOR omhyggelig (læs: fik ikke testet min tålmodighed) fordi den faktisk er fin at kunne SE rundt omkring på kransen)

Hvordan gjorde jeg:

Jeg valgte hvor jeg gerne ville have, at kransen startede. Med dét mener jeg, hvor jeg gerne ville have at grenene ‘peger’ mod. Jeg startede aller øverst på kransen. Jeg ville gerne have at man kunne se metal-samlingen og at kransen skal hænge netop dér (så den ikke glider rundt). Derfor startede jeg med at lægge en gren så spidsen peger op dermod. Jeg fastgjorde denne gren med metaltråden, og arbejdede mig herefter nedefter. Som jeg kom længere ned ad grenen, overlappede jeg med næste gren, sådan at spids afløste spids. (giver denne forklaring mening, mon? 🙈) Efter at have sat 4 grene nedover venstre side ad kransen, lagde jeg til sidst én gren i modsatte retning. Således dækkede jeg ‘enderne’ af de andre grene med én sidste gren. Enden af denne gren lod jeg fastgøre BAG på kransen. Efterfølgende kan der justeres med tråden, alt efter hvor løs, fast eller flagrende man ønsker udtrykket.

fullsizeoutput_66a

fullsizeoutput_66c

Hvis du har mod på sådan en variant, så RIGTIG god arbejdslyst!

Husk: du må altid endelig skrive efter spørgsmål, forespørgsler eller bare et hej!

Uanset hvad: Virkelig god søndag til dig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idé til indpakning af adventsgaver