DIY simpel og spinkel julekrans

Spot on: messinglysestager og en lille hjemmestatus.

Jeg er hjemme igen. Og altså, hvor er det OGSÅ dejligt.

Lige før vi rejste hjem følte jeg mig slet ikke klar. Ikke klar til koldere temperaturer, til kortere dage, til hverdag eller til et liv med to-do’s. Men når så først jeg er på vej hjemad, så er det som om det altid vænner for mig. Så glæder jeg mig pludselig virkelig til at komme hjem. Helt vildt. Til at være i mit eget hjem til at føle mig helt hjemme, og til igen at gøre mit. I dette tilfælde gælder det bloggis og speciale-slutspurt.
Særligt bloggen har jeg GODT nok glædet mig til at vende tilbage til.
Men IH, hvor skal jeg lige komme mig over, at vi skal undvære hinanden lidt igen. At manden i husstanden tager på arbejde (mange timer) dagligt, og at jeg må aflevere min datter i vuggestue, så jeg kan skrive mit speciale færdigt. Det stikker ærlig talt lidt i mit hjerte. Jeg tror faktisk godt at pædagogerne kunne se, at jeg havde lidt svært ved at give slip i morges. Ikke fordi hun ikke kan lide det dernede. Tvært imod, faktisk. Men på sådan en ferie bliver det bare så tydeligt, at meningen med at lave sin egen familie jo er at være sammen. Lavet til at være et team, at være hinandens bedste venner, og til at bruge mest muligt tid sammen.

Men lige nu er det ikke muligt at bruge al tid sammen. Det er dog kun for, at det KAN blive muligt igen; at jeg får afleveret specialet inden jul, så vi kan holde god og lang juleferie sammen. Så den står nu på 4 ugers hverdag før vi igen kan holde ferie. Juleferie i næsten 3 uger! Dét er dejligt at se frem til. Men i dag starter vi blødt; Den mindste af os har en kort, kort dag i vuggeren, mens jeg får lagt planer for de næste 4 uger, og min mand har (heldigvis) også en relativ kort dag.

Da vi kom hjem i går eftermiddags, slog det mig virkelig, hvor tidligt mørkt det bliver. Så jeg har besluttet, at lysestager kommer til at have en stor plads på årets julegaveønskeseddel. I vores lejlighed på Mallorca var der simpelthen så mange fine messinglamper, og jeg er vendt hjem med en overbevisning om, at messing ejer jeg ikke nok af! Så messingstager kommer til at tage en stor del af pladsen på årets ønskeseddel! Se bare her:

4814839_pov-circle_tealight-candleholder_l_brass_4

pov_miljoe

Jeg har for nylig opdaget, at Menu har lavet en ny lysestage til væggen. Og ALTSÅ, hvor er den dog fin! Dén skal på min ønskeseddel til jul. No doubt.

505553zzzzzzzzzzzzzz_lup-wall-oblong_910x1100_brandvariant

Jeg har allede én af Hays væglysestager, men måske jeg skal tilføje en ekstra? Den her er jo så fin, slank og elegant.
Alternativt skal jeg gå i en lidt mere vintage-retning, som med dem her?

il_570xn-1357720234_6ytd

Jeg kunne altså også være lidt hooked på et lidt større grafisk ophæng, som dét her:

brass-grid-wall-candle-holder

Hvis lysene ikke er tændt i denne, så vil den blot ligne noget installationskunst. Og det er jeg faktisk ret vild med..

Hvis vi snart får nogle hylder op, så skal den her klart også stå på listen..

4705839_antipode_01_shiny

I går fik min datter (og mand – jep, de er virkelig blevet Gøg og Gokke af at være sammen så meget) slugt noget stearin, så dét med at have for mange stearinlys i børne(og mande)højde må jeg hellere gå lidt væk fra 😂

Men altså, vi mangler alligevel hylder til opbevaring, så mon ikke også at disse lysestager kommer på listen? De er for smukke til ikke at stå der, synes jeg faktisk.. Se også lige denne her (som jeg har vist før, men det understreger jo bare, hvor fin den er!):

 

skultuna_lily_candstick_brass_lilje_lysestage_messing_1024x1024

Har I nogle (messing)lysestager i tankerne til de mørke måneder vi går i møde?

Jeg er hjemme igen i det kolde og mørkere DK, men lige nu skinner solen mig i øjnene her på 5. sal, jeg har kaffe i min mave, og jeg er lige blevet ringet op med besked om, at min datter er vågen fra sin lur. Så jeg vil løbe ned og kramme hende igen!

Det er måske skørt at sige, men dét her har jeg virkelig glædet mig til at komme hjem til: Denne lille hule!

Hvordan ser jeres onsdag ud? Skinner solen på jer?

Kærligst S

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY simpel og spinkel julekrans