Når bekymringer (for en gangs skyld) ikke fylder det hele

Monday Mood og simpel (DIY) julepynt-ophæng

Egentlig føles det lidt fjollet at give en monday mood-opdatering i dag. Jeg har jo plapret løs om mig og mine tanker både lørdag og søndag!? Og desuden sejler lejligheden lidt for meget og bunden af vasketøjsbunkerne er endnu ikke nået, min datter er stadig sløj og ja, så er der jo det speciale. Jeg fik siddet med det en del i går, men i dag er jeg altså endnu ikke kommet igang. Jeg har i stedet fået fulgt op på Ramasjangs julekalender med en klatkage af en pige på maven.. Nu sover hun, og når hun vågner tropper hendes farmor og onkel op – og så skal der ellers leges, mens mor her fordyber sig i bøger. Derudover blev tempoet lidt et andet end forventet. På den helt gode måde. Ja, altså, hvis ikke det lige var fordi årsagen var opkast (af min datter), men det var simpelthen helt i advents-ånden lige at trække håndbremsen, stoppe op og ikke lade julestressen få tag i os. I stedet hyggede vi med børne tv, sang, stearinlys og ja. Julepynt!

fullsizeoutput_670
Så jeg FIK hængt julepynten op i weekenden. Ret hurtigt, faktisk. Jeg har (som jeg tidligere har nævnt) lidt et behov for at rydde ud/op lige for tiden. Derfor har jeg også valgt at centralisere mit julepynt lidt i år. Jeg kan ikke helt forene mig med en troldegren (den er for knudret, for stor og for lidt enkel), men princippet er lidt det samme.. Alt pynt hængt ét sted. Dog på en snor i stedet for en gren.

Vi har to varmerør på hver side af stuens to vinduer og imellem dem, har jeg spændt en snor ud. Og på snoren hænger pynten. Helt simpelt. Som perler på en snor. Juleperler. Jeg har sørget for at få lidt variation i længden og i formerne. Men ellers har jeg udvalgt det pynt  der er i samme ‘farvekode’. Okay, jeg har faktisk ikke særlig meget andet end dét, men hvis jeg havde, havde jeg valgt det ‘spraglede’ fra. Jeg kører hvid, guld og naturlige farver (træ, læder og jordfarver). Og sådan her ser det altså ud:

fullsizeoutput_671

fullsizeoutput_679Jeg er faktisk ret vild med at det næsten ligner en guirlande, samtidig med at det skaber lidt let hulestemning fordi det – foran vinduerne – virker lidt som et ekstra gardin..

Jeg håber at jeres mandag er lige så solrig som min.

Har I mon fået hængt julepynt op?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når bekymringer (for en gangs skyld) ikke fylder det hele