Tirsdagens tip (til hyacinter)

DIY: nem julestjerne af papir ✨

fullsizeoutput_691

Det har lige grebet mig, hvor travlt jeg har! Men det er godt, for så bliver jeg simpelthen så produktiv. Jeg har en liste med ting jeg SÅ gerne vil nå at lave denne jul af fin pynt. Selvom vi ikke holder selve julen hjemme i vores egen hule i år, men i mine forældres hus, så har jeg en ambition om altid at udvide julepyntskollektionen med mindst én type pynt. Jeg skal jo ikke gå ned på pynt, når tiden bliver til, at julen holdes hos os..

Men for nu får I en klassiker (hos mig). Det er den fineste, enkleste papirsstjerne jeg til dato har lavet. Jeg har lavet mange af dem efterhånden, og hvert år bliver jeg lige begejstret for, hvordan det flade papir pludselig bliver til en fin tredimensionel stjerne. Og hvis ikke I før er stødt på den, så skal I da ikke snydes! Jeg begyndte at lave den for flere år siden, og år efter så jeg den i et butiksvindue og senere i et blad. Jeg blev først lidt ærgerlig over, at flere havde opdaget den, men kort derefter tænkte jeg, at det jo bare beviser dens fine karakter, at flere synes sådan om den. Her kommer instrukserne:

Det skal du bruge: 

  • Papir (Jeg bruger som oftest noget der har mønster på den ene side. Jeg synes at det på en fin måde understreger den tredimensionelle form.)
  • En saks
  • En lim(stift)

Sådan gør du:

collage-2017-12-06-1

collage-2017-12-06

 

Jeg håber at instrukserne giver mening.. Ellers må I endelig skrive og spørge!?
Jeg har forsøgt at sætte ‘guiden’ op på en lidt anden måde end normalt..
Hvad synes I om denne metode?

Rigtig god onsdag til jer! <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagens tip (til hyacinter)