DIY: nem julestjerne af papir ✨

Feel good Fredagsfif

Hvis jeres weekend ser ud noget nær min, så giver det sig selv, hvad I skal lave i denne weekend.. Det sagde jeg også sidste weekend, det ved jeg. Men mine weekender i december bliver nærmest fyldt op før vi går ind i året – der er intet mindre end 6 fødselsdage i min og min kærestes familie. (Ja, vi er gift, men vi er jo stadig kærester.) OG derudover er der altid julefrokoster, julekoncerter og andet vi drager til. Så.. I morgen sætter vi os i futtoget til Fyn og fejrer to af fødselsdagene. Og jeg glæder mig til en hel dag væk fra specialebænken og med familien (og god mad) at svøbes i..

fullsizeoutput_6a1

Jeg drømmer dog om, at der samtidig bliver stille og rolige stunder, hvor der intet program er. Eksempelvis er jeg alene hjemme med min datter i aften – mens min mand er til julefrokost. Og i morgen kommer vi hjem til aftensmadstid, og har heller ikke planer derefter. Og søndag bliver lidt på gefule-dag. Jeg skal sende sidste del af specialet til min vejleder søndag, så jeg forudser at jeg kommer til at bruge meget tid på det. Jeg har de sidste fredage også givet et par afslapningstips til netop weekenden. Og dét skal I da ikke være foruden i dag.

Når jeg denne weekend har en stille stund, kunne jeg finde på at:

  • Se dette klip fra “Alene Hjemme”. Det er særligt godt, hvis du har én ved din side, som er glad for Jackass- lignende scenarier. Altså, hvor kan min mand grine højt over det her klip. Og det overgår altså scenen i sig selv for mig.. Hvis du ikke er til alle de ulykker, så er her et lidt mere feel-good klip.
  • Spise uanede mængder af chokolade. Særligt chokoladekranse og snebolde er jeg vild med denne måned (og altid)!
  • Lave dennne julestjerne.. Just go do it. Det er virkelig hyggeligt!
  • Indhente kalenderlyset.. (Er alle ikke altid bagud?)
  • Høre Gulddrengens (live) julesang på repeat. Vi begyndte allerede på Mallorca, og jeg tror nærmest vi hører den hver dag for tiden. Min mand er om muligt endnu mere hooked end jeg. Sikke nogle moves der kommer fra hans hofter til Gulddrengen 😜  Haha. Godt det er en anonym blog, ellers havde jeg ikke ‘fået lov’ at skrive det her 🙊 Åh, Gulddreng, du er så forbudt og så nice!

RIGTIG god fredag og weekend, søde I!😄 🌲 💫 ❤️

Hvad er jeres planer mon?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: nem julestjerne af papir ✨