Hvem er jeg, når jeg er færdig?

Idéer til at pynte (op til jul) med lyskæder..

Jeg har fået to lyskæder forærende af min svigermor denne jul. Og sandheden er, at jeg faktisk har haft liidt svært ved at finde ud af, hvordan jeg skulle ‘anrette’ dem.. Så jeg har søgt hist og her for idéer.. Og de idéer jeg har fundet, skal I da ikke snydes for! Jeg kan tilsyneladende inddele mine fund i to kategorier (er der én der er for meget i opgave-mode, når jeg formulerer mig om kategorier?) : “hæng kæden op” og “Julepynt med lyskæden”.

Her kommer først “hæng kæden op”-idéerne: 

collage-2017-12-11

 

Photo source: 1, 2, 3

Jeg er ret vild med idéen om at pynte op med en lyskæde på bordet. En idé er at hænge en lyskæde op over bordet, eller helt simpelt at lægge den bordet, som en slags løber. Herudover kunne jeg alvorligt overveje at hænge lyskæden op som et juletræ herhjemme, eftersom vi ikke har et ægte ét. Idéen er så fin, at jeg har nævnt den før. Her er den dog lavet på en træplade, hvilket gør det virkelig let selv at lave (uden at lave mærker på væggen). Og behøver jeg så sige, at jeg er helt forgabt i at kombinere en eucalyptusranke med en lyskæde? Det giver sig selv, tænker jeg 😉

Mine idéer til “julepynt med lyskæden” ser således ud: 

collage-2017-12-11-1

Photo source: 1, 2, 3, 4

 

Først og fremmest, synes jeg at det ser meget fint, enkelt og let ud at pynte en simpel stjerne med en lyskæde. På pinterest findes der masser af bud på hvordan sådan nogle stjerner kan laves. Jeg giver mit bud i løbet af ugen – og så kan det da være at stjernen efterfølgende skal peppes op med lidt lyskæde? Desuden kunne det også være, at jeg skulle ‘dekorere’ én af alle mine planter med en lyskæde.. Men mon det bliver det samme, hvis ikke det er en form for gran? Sidst men ikke mindst, ser det altid fint ud med lys i vaser eller glasmontre. Om det er elektrisk eller levende. Alt der kombinerer glas og lys er fint i mine øjne.. Jeg har før haft lyskæder i vaser. Måske dette skal gentages i år?

 

Hvad tænker i om idéerne?

Har I en favorit, eller har I fundet på noget helt syvende derhjemme?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg, når jeg er færdig?