Bare 'øv'

Årets diskrete julepynt herhjemme

Jeg VED at jeg har skrevet meget om jul!
Men altså, hvad kan jeg sige? Jeg er sucker for jul! Det kan jeg ikke løbe fra…

Som et led i, at jeg synes vi har TING over det hele (vi bor trods alt også tre mennesker i en to-værelses), har jeg valgt at køre en lidt mere diskret julepynt i år. Så jeg tænkte, at jeg ville give jer et lille kig ind i vores lille hjem (#juleedition).. Jeg har før vist, hvordan jeg har hængt en snor med julepynt op. Dette er egentlig det mest julede vi har os herhjemme i år. Eller det vil sige – som jeg begyndte at samle dette indlæg, kan jeg godt se, at der faktisk er en lille smule pynt mange steder. Men altså, det er holdt diskret, og ofte samlet lidt i klaser..

Her er hvad vi ellers har gjort:

Dén rest af pynt, som ikke kunne være på snoren, har jeg puttet i en skål og stilt ind i vores vitrineskab. På den måde bliver det ikke så ‘flashy’, og kun de opmærksomme ser det. Jeg kan derudover godt lide at der er juleelementer gemt rundt omkring, som det tager lidt tid at opdage. Kan du mon finde dem? (…Gennem ruderne med evige babyfingre på 🙈)
fullsizeoutput_6b1

Vi har naturligvis både kalenderlys og adventskrans også, men de er ikke store, og de står i det daglige på klaveret. Men herhjemme bruger vi tændstikker til at tænde med, og i går aftes limede jeg lidt julet motiv på netop tændstiksæsken. Det er (igen) en måde at snige lidt ekstra jul ind på i detaljen…

fullsizeoutput_6b2

Derudover er der naturligvis lyskæden. Jeg har ambitioner om at få installeret vores ene kæde ude i køkkenet – på den måde får jeg slået to fluer med ét smæk, fordi vi også mangler lidt lys over land dérude. Men den anden har jeg liggende omkring adventskransen. På den måde lyser den op, selv når det ikke er søndag.
fullsizeoutput_6ae

I køkkenet har jeg desuden hængt små diskrete stjerner ned fra hyldeknægtene. Disse stjerner er nogle jeg har fået med en gave (eller hapset fra andres gaveindpakning) juleaften. Så de har jo været gratis for mig – så hvis du ser nogle fine pynte detaljer på gaverne juleaften, så naps dem, og gem til næste år. Jeg er meget glade for mine, og bruger dem forskelligt hvert år..

Derudover har jeg naturligvis den enkelte krans, og jeg har faktisk føjet én til til samlingen, som hænger i gangen. Det har du set før, hvis du følger mig på instagram.. Ellers er den der er et glimt af på det første billede i dette indlæg..

Som det sidste pynt herhjemme, har jeg hængt mine papirsstjerner (både version 1 og version 2) op i soveværelset. De er så diskrete og passer fint ind i det ‘hvide hjørne’. Igen synes jeg, at det giver ro, at de er samlet ét sted – lige som på snoren.

fullsizeoutput_6b0

Og apropos instagram. Ved I så godt at I kan følge mig på bloglovin’ også? Bare tryk her, hvis I har lyst til den slags 😜

Gad vide, hvordan I har pyntet op til jul hos jer?
Og kører I den også lidt diskret, eller går I all in – både i farver, størrelse og placering??
Hold jer endelig ikke tilbage med at dele lidt jul her!

Rigtig god torsdag til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare 'øv'