Inspiration til julegaveindpakning 💫

Jeg ved det nu.. Det bliver jul igen år!

Jeg er faktisk ret lettet i skrivende øjeblik. Min datter er rask igen.. Vi har ramt den korteste dag i dag, og så skinner solen endda helt vildt ind af mit vindue! Derudover – sidst – men ikke mindst er jeg praktisk talt færdig med specialet! Jo, jo, jeg mangler at rette til, skrive resumé, lave forside og alle de dér ting, men overordnet set; så ER det der! I skrivende stund er det (for at det ikke skal være løgn) ved at blive printet, så den sidste korrektur kan læses IRL.
ALTSÅ, hvor er det bare en god dag, taget alle de ting i betragtning.

Lige før jeg sendte opgaven afsted, zoomede jeg ud i word (I ved 50-75% i visning). Og jeg må faktisk indrømme, at jeg blev en lille smule stolt! Stolt over at have skrevet så meget. Stolt over at have læst det hele igennem, og at det faktisk giver mening, hænger sammen, og er en opgave. Nu er det altså kun småting der skal korrigeres, og det er altså ret vildt. Mest af alt, er jeg stolt over, at jeg ikke sidder i 11. time og sveder tran over det. Jeg når den sidste korrektur inden jul! Jeg har ikke helt besluttet mig for, om jeg skal tage en enkelt dag mellem jul og nytår og læse den igennem igen – for at spotte de dér småfejl, som jeg har stirret mig blind på, eller om jeg bare skal få den ud af verden før jul? (Den officielle afleveringsdeadline er d. 2. januar.. )

Any tips og tricks fra jer?
Hvad ville I gøre?

image-1-1

Kaffekoppen er tom, bøgerne lukkede og det er så lyst, at man ikke behøver tænde lyset endnu.. 

 

Hov, og en fjerde ting, som faktisk giver mig helt kriller i maven er, at min mand har fået juleferie, og er på vej hjem NU. Julefreden kan sænke sig, og vi når det hele. Med ro og fred og hygge.

Det hele skal nok gå, for det bliver altså jul igen i år. Jeg ved det, nu! ❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til julegaveindpakning 💫