Tirsdagens tip: gratis fotos (til væggen)

Inspiration til et mere enkelt hjem

Vi er ved at rydde op herhjemme. Eller jeg er mest. Jeg er samleren. Jeg ryddede eksempelvis op i bogreolen, og da alle bøger var taget ud, og jeg havde sorteret dem, gik det op for mig at kun 3 af dem var hans. Og jeg kan afsløre, at der er pænt mange! Og også fordi det er mig der elsker den slags organisering. Jeg elsker systemer og organisering. Det kan bare ikke liiige ses på mit hjem for tiden 🙈

Det trækker dog i langdrag, det dér oprydning. Selvom vi kun bor i en 2-værelses, er det bare omstændigt. Både fordi vi har et barn, som hele tiden vil hjælpe (ved at vise os, hvad vi har sorteret, og hvordan hun mener vi burde sortere det (læs: sprede det ud over det hele)), men også fordi vi jo arbejder og har alt muligt andet i kalenderen også. De sidste to dage har jeg mistet motivationen lidt, og det har været lidt svært at holde skruen i vandet. Så jeg forsøger bare at tage en lille del om dagen. I går fik jeg dog ikke klaret noget, så nu tænkte jeg at ty til hende guroen Marie Kondo igen. Jeg mener, hvad skulle man da ellers bruge guroer til? 😜
Hende dér Konmari foreslår, at man altid forestiller sig, hvordan éns hjem kommer til at se ud, inden man går i gang. Det har jeg også gjort – i mit hovede – men jeg tænkte, at en ret tydelig visualisering af et mere enkelt og renere hjem – ikke mindst med færre ting, ville gøre godt i min lille oprydnings/udsmidningskrise. Mit håb er, at en ny omgang oprydningsmani skyller over mig i aften, når bebsen sover.. Man kan jo håbe!

… For tænk, hvis mit hjem kom til at ligne noget (bare i nærheden) af dette:

collage-2018-01-10-1
collage-2018-01-10

Photos from: 1, 2, 3, 4, 5, 6

 

Hvordan ser jeres drømmehjem mon ud?

2 kommentarer

 • Støyse

  Det kan være SÅ svært det det med at få ryddet ud i sine ting, jeg kender det alt for godt selv 😅 Kender du til “the minimalist challenge”? Jeg gik selv i kast med den i december og udfordrede min mor og hendes mand. Man starter d. 1. i en måned, og så skal man hver dag skille sig af med det antal ting som datoen siger, så 1 den 1. 2 den 2. osv. Det er meget mere overskueligt, og motiverende når man konkurrere med nogen om hvem der kan rydde mest ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stay Strange

   Det er virkelig rigtigt, at det er svært. Jeg er godt i gang, egentlig. Det er bare så farligt og stoppe, for så er det svært at komme i gang igen! Ja, jeg har godt hørt om den! Senest hos Emily Salomon.. Det lyder virkelig, virkelig motiverende at være i konkurrence. God idé! Jeg fik bare lige et flip her i januar, så jeg måtte i gang hurtigt. Mit temperament er meget til at gå lige på og hårdt, så jeg følger KonMari-metoden. Sådan ca., altså 🙈. Den metode er af Marie Kondo, som har skrevet bogen ‘magisk oprydning’, og det er altså dén bog jeg har læst, og er blevet inspireret af. (Jeg skrev om det her ) Dér gennemgår man én kategori af ting i sit hjem ad gangen. Fx. tøj, bøger, breve, osv.
   Men jeg tænker måske endda, at jeg kunne køre “the minimalist challenge” også? Så slipper man i hvertfald for at motivationen daler over tid. God idé 😃

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagens tip: gratis fotos (til væggen)