Inspiration til et mere enkelt hjem

Fredagsfif og lidt om GT’s

Glædelig weekend – lige om lidt, altså..

Jeg har en hjemmedag på ‘kontoret’.. Ovenpå en lidt urolig nat passer det mig rigtig fint at kunne lade lidt op til i aften herhjemme. Den her weekend har jeg glædet mig til virkelig længe, nemlig!
Jeg gav min mand et Gin og Tonic-kursus i julegave, og dét løber altså af staben i aften. EJ, hvor jeg glæder mig til en date. Og så endda både med min mand og GT’s 😜

Lørdagen har vi sat af til at slappe af, og søndag skal vi måske se et par venner og cykle en tur, og sådan lidt af hvert.. Lige hvad der falder os ind.

Hvis du har en lige så lidt programlagt weekend, kunne du måske:

  • Lave en GT, og skyde weekenden igang på? Måske nogle af de her varianter? (Det er altså ikke for at være tarvelig og rubbe in, at jeg skal til et kursus, men bare fordi jeg er usandsynlig glad for dén drik! 😜)
  • Se en masse af Ellen Degeneres’ “5 second rule”. Eksempelvis den med Will Smith, Ricky Gervais eller Kanye West
  • Rydde op, sådan helt i bund (fx. i garderoben)? Det ville være dejligt at have nogle oprydningsfæller herinde – og det er slet ikke så slemt, som jeg nok selv ville synes det lyder –  det er faktisk meget meget rart bagefter, skulle jeg hilse at sige. Og når først man har sat sig ned med sin bunke, så er det altså også ret interessant at se, hvad man virkelig ejer.
  • Jeg ville se hele The Crown – hvis du altså ikke har set den  – og hvis du er en skabsroyalist som mig 🙈 Jeg mangler kun ét ingen afsnit, og eftersigende skulle det være det bedste! Det ér godt! #teaser #guiltypleasure.dk
  • Og hvis du når så langt med ginen… Kan du jo putte et lys i en gammel fin gin-flaske – så det bliver en lysestage?

image-1

Jeg synes stadig, at jeg kommer mig ovenpå julens strabadser, så det passer mig SÅ godt at vores weekend er nede i gear. Derudover går jeg og drømmer om at lave et nyt DIY-ur (igen) lørdag. Jeg har alle remedierne liggende, så det er altså ikke at gå imod min oprydning, men derimod at bruge netop dét jeg har liggende, og få glæde af det 😅  Jeg opdaterer herinde, hvis det bliver tilfældet!

Har fornylig fortalt, hvor glad og beæret jeg er over, at I læser med?
Det gør mig glad helt ind i knoglerne. Hold jer endelig ikke tilbage i kommentarsporet heller. Det får mig til at smile en hel dag, når I melder jer på banen dér 😘  #justsaying

Hvad mon I skal lave i weekenden?

Jeg håber at den bliver rigtig god og rar! 💫👏🏻

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til et mere enkelt hjem