Er du på dybt vand?

En taknemmelig mandag

Jeg er fyldt op. Fyldt op af taknemmelighed. HELT og aldeles klar på en ny uge 🌱
Jeg er taknemmelig over, at jeg har det hjem jeg har, den familie jeg har, den beskæftigelse jeg har. Og dybt, dybt taknemmelig over, at mennesker tropper op. At mennesker stiller op, rækker ud, og gør deres bedste. Det er jo ikke selvskrevet? For hvor har jeg dog selv glemt det mange gange! At være én der er der.

Jeg er heldig, at jeg har mennesker omkring mig, som – uanset hvad jeg finder på – forsøger at forstå. Og hepper. Og klapper. Og ringer.

Ud af det blå kom de fleste af dem. Lige pludselig stod de der, og var der bare. Og nu giver jeg ikke slip.

Jeg er heldig. Heldig at have mennesker omkring mig, som jeg ikke kan få nok af. Heldig over at føle mig heldig. Igen: Heldig.

image-1-1

Weekenden bød – udover kig til en masse hustage – på en masse aftaler. Helt uventet blev vores kalender fyldt op med dejlige mennesker og masser af grin. Og leg. Og mad.

Jeg er derfor fuld af energi. Og her til morgen fik jeg endda foræret en arbejd-hjemme-dag. Ikke at jeg ikke nyder at sidde på kontoret. Det gør jeg virkelig. Der er så dejligt. Men ovenpå en weekend med meget mindre tid hjemme end beregnet, gør denne mandag det alligevel muligt, at alle de dér småting, som jeg så gerne ville nå, kan nås alligevel. Måske.

Jeg vil løbe ned med skraldet, og sparke mandagen rigtigt igang, og se om jeg kan nå det hele, inden jeg vil hente mini-me tidligt fra vuggeren. Det er trods alt mandag 💁🏻‍♀️💫

Hvordan er jeres mandag, mon?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du på dybt vand?