Tirsdagens tip: Smart plantejord 🌱

DIY-puslebord (repost)

Jeg er helt helt vild med DIY. I starten af bloggens levetid lavede jeg to stk. om ugen, og lagde ud.  Sagen er dog pt. den, at jeg er i gang med at rydde ud. Konmari-style.. Og hvis der er nogen derude, som sidder og har lyst til den slags, så synes jeg virkelig, at det giver mening! Lad jer ikke skræmme af mit langsomme tempo 🙈

Årsagen til min hastighed er enkel; Marie Kondo (Konmari) foreslår, at man rydder ud én kategori af gangen – tøj er eksempelvis én kategori. Det har bare vist sig, at vi har vores kategorier spredt godt og grundigt ud over det hele. Helt uden jeg var klar over det! Tag bare kuglepenne. En lille bitte ting, som viser sig at snige sig ind over det hele. Samlet set tror jeg, at vi har haft 8 forskellige steder, hvor vi liiige har en lille kuglepen-samling. Min tid til at rydde ud er når den yngste på adressen er puttet, og inden jeg selv bliver for træt. Med andre ord har jeg en times tid til at rydde op om dagen – hvis det går højt 😅 Og det kræver selvsagt sin logistik, når tingene sådan er spredt ud over det hele. For skal jeg jo nå at forberede det inden hun er lagt.. Så ja, det er ikke hver dag jeg når det, og derfor trækker den der udrydning (af oprydning) i langdrag! Nåh, men tilbage til de dér DIY’s!

På grund af ovenstående proces, laver jeg ikke så meget for tiden – altså ud over at arbejde her, på min nye pind, og så at rydde ud… DIY’s bliver der dermed ikke lavet såå meget af. Det store internet hvisker mig dog i øret, at I er relativt mange som har kigget på mit DIY-puslebord!? Det gør mig virkelig glad! For ej, hvor er jeg glad for dét projekt! Derfor tænkte jeg, at jeg ville komme med en servicemeddelelse til de af jer, som ikke har fundet jeres vej derind på egen hånd:

Jeg har lavet en guide til, hvordan man kan forvandle en kommode til en pusleplads lige her

fullsizeoutput_626

Den endte med at se således ud, og vi er, efter 1,5 år med den under vores tag, stadig meget tilfredse! Go get it, if you want 💁🏻‍♀️

fullsizeoutput_627

Rigtig god onsdag til jer derude!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagens tip: Smart plantejord 🌱