Inspiration til et 'nyt' hjem

Januar-humør på en februar-fredag

Glædelig fredag!

Min uge bliver altid sådan lidt opsummeret sådan en fredag, synes jeg; nåede jeg det jeg ønskede, blev den som jeg håbede, og hvad kan jeg indhente i weekenden? Jeg går på weekend med en følelse af at have halset bagefter hele ugen. Jeg har derfor sat turbo på i dag, men altså, der er stadig meget jeg også gerne vil nå i morgen. Forhåbentlig bliver søndag til gengæld helt nede i gear!

For mit vedkommende har ugen været sådan en god blandet landhandel. Bekymringer, glæder, dejlige overraskelser og lidt øv. Øv over større og mest mindre ting. Eksempelvis over vejret i dag.. Ja, jeg surmuler altså normalt ret sjældent. Hvis jeg er i træls humør er der som regel en god grund til det (hvis jeg selv skal vurdere det 😉 ). Men i dag blev jeg altså bare lidt irriteret over vejret. Det regner dagen efter at vi fik vasket vores vinduer for første gang i mands minde. Haha.. Nu er jeg ude med det. Og det er fredag aften, og jeg har en masse godt i vente. Jeg kan allerede mærke at øv’et slipper sit greb om mig!

I de ugentlige fredags-fif-indlæg bliver jeg altid lidt bange for, at mine fif lyder bedrevidende eller formanende. Det håber jeg ikke at I læser det som! For det er simpelthen lige så meget remindere til mig selv! Remindere om, hvad jeg er kommet i tanke om er rart, og hvad jeg derfor godt gad dyrke lidt mere, når weekenden sænker sig…

Så here we go i endnu en omgang fredagens fif:

 • Køb en buket blomster.
  Okay, jeg fik en buket blomster denne uge, men jeg havde HELT glemt, hvor dejligt jeg synes det er at kigge på fine farverige blomster. Og det gælder også, hvis man køber dem selv.
 • Og hvis buketten ikke er bundet sådan som du synes, så vær en rebel og klip indbindningen op, og arranger blomsterne som du synes.
  Det gjorde jeg, og jeg er ret stolt over, at jeg uden tøven kunne få mig selv til det. Den var trods alt købt i dyre domme. Måske er det én af de ting jeg har taget med mig fra min oprydning; at turde ændre/sige farvel til det jeg ikke synes er lige i øjet. Det er trods alt mig det skal gøre glad.
 • Ost. Spis ost. For alt i verden.
  Jeg er så heldig at have fået en datter, som er mindst lige så begejstret for ost, som jeg selv er. Derfor har jeg de sidste par uger spist masser af frisk ost. Det var som om jeg lidt havde glemt at gøre det? Jeg tror aldrig jeg kan blive træt af ost!? Og hvis man skulle vælge 3 ting at tage med på en øde ø, ja, så overvejer jeg kraftigt ost som en kandidat!
 • Og mens du er i gang, drik et glas vin. Hvis du altså har lyst. No pressure, altså!
  Men det er trods regnvejr og lidt øv-agtigt humør vejr at fejre, at vi er igennem januar. Forår here we come. 
 • Lig i ske i sofaen med én du godt kan li’. Eller en bamse. Eller et tæppe.
  Denne uges sådan lidt små-blandede humør har gjort, at jeg virkelig har udnyttet aftenerne i sofaen på langs. Ens humør kan da kun blive bedre af en krammer? Kram hjælper i hvertfald altid mig til bedre humør. Selv januar-humør på en februar-fredag. 

fullsizeoutput_74b

Skål og god weekend 😃  🎉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til et 'nyt' hjem