Januar-humør på en februar-fredag

10 ting livet er for kort til…

Det lyder måske som en noget dramatisk overskrift. Listen er knap så dramatisk, men den har alligevel sin alvor. Jeg elsker at tage en tørn og få gjort alt det jeg finder vigtigst. Men i bunden af min liste over ting, jeg ikke liige får klaret som det første, er altså ting jeg synes livet direkte er for kort til at gøre. Og som jeg derfor undgår for alt i verden.

En liste over nogle af de ting, som jeg finder livet for kort til:

 • At stryge undertøj eller sengetøj.
  (Omend nystrøget sengetøj ER lækkert at ligge i, så synes jeg ikke det er besværet værd. For altså: har.du.set.hvor.stort.et.dynebetræk.til.en.dobbeltdyne.er?)
 • At vaske frisk spinat.
  (Jo, jo, jeg ved det skal vaskes. Men please, en eller anden gør det for mig! Det tester min tålmodighed så jeg føler jeg får knopper. Måske det også handler om, at jeg er LIDT for grundig og derfor tager det 1000 år. Så: køb den vasket. )
 • At tisse, når du er op taget af noget spændende.
  (Jeg har gjort det til en dyd at holde mig. Det er jo spild af tid at tisse, hvis der er noget spændende som sker? Min mand sagde til mig for nylig, hvorfor jeg altid VIRKELIG skulle tisse, og ikke tog det i opløbet.. (Sorry for sharing..) Sagen er, at jeg udskyder det. Der er altid noget mere nice at bruge sin tid på. Medmindre jeg trænger til en pause fra det jeg er i gang med. Eller ikke vil skulle tisse midt i noget – så tisser jeg før. Okay. Lang historie. Summa summarum: Hvis der findes en himmel, kan jeg ikke forestille mig at man skal tisse dér.
 • At se på en kommode, som du synes ikke har den rigtige farve.
  (MAL den. Gør det. Tænk, hvor meget tid du vil bruge på at blive glad for at kigge på den i stedet!? )
 • At opbevare emballage til al sin elektronik.
  (HOLD op, vi har smit meget emballage ud de sidste uger. Hvorfor beholder man det egentlig i første omgang?)
 • At gå ned én skraldepose(hvis du ikke skal noget andet)
  (… Siger hende der bor på 5. med en baby)
 • At drikke dårlig kaffe.
  (Okay, hellere dårlig end ingen, måske.. Jeg er faktisk i tvivl. Men altså, der burde kun findes god kaffe. Punktum.).
 • At sige “det kan jeg ikke finde ud af.”
  (Jeg tror vitterligt på, at man kan lære, hvad man vil. Hvis man vil det nok og derfor øver sig nok 😃)
 • At se en serie til ende, selvom man ikke kan lide den.
  (Det samme gælder i øvrigt en bog eller et musiknummer. Bare stop. Det er okay.)
 • At bære nag.
  (Og hvis du ikke kan slippe det selv, så sig det højt.)

fullsizeoutput_74d

Denne liste er helt og aldeles for egen regning. Hver sine glæder, og hver sine.. ikke-glæder.

Hvad synes du mon livet er for kort til? 😃

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar-humør på en februar-fredag