Om KonMari-oprydning

Mandag = tid til selvforkælelse?

Så blev det mandag igen, og jeg er ret godt tilfreds. Både med weekenden og med mandagen. Den dér følelse af, at have en hel uge foran sig af potentiale og positive forventinger, den hænger altså ved mig om mandagen for tiden. Da jeg gik hjem fra at have afleveret min trold i vuggeren, så sang fuglene endda, så det gav mig helt kilder i maven. Det var som balsam for min vinterhissjæl. Jeg stoppede op, satte mig i skovskiderstilling på græsset, og nød det. (Ja, det lyder mærkeligt, og så måske også mærkeligt ud, men det er nu altså sådan jeg godt kan lide at sidde. Jeg sidder sådan på vores slagbænk, i vores sofa og ja, altså ofte også udenfor.. Gad vide, hvad folk ikke må tænke? Haha.. men altså, det er rart, og derudover blev mit tøj ikke vådt af græsset. You win some, you loose some…).  Og så tog jeg et par billeder..

fullsizeoutput_8fa

Jeg ville gerne have nået til yoga her til morgen hos en veninde, men en havregrød der gik i kludder satte en bremser for den idé. Ja, og så var jeg vel egentlig også en tidsoptimist i første omgang, da jeg tænkte at dét kunne jeg da nok godt nå..

Og fuglenes kærtegn fik mig altså igen til at tænke over dét der med lige at passe godt på sig selv og tage sig tid til dét der giver en energi og lader én op. Sådan helt og aldeles. At stoppe op og tage sig tid.Jeg fik penge til en ansigtsbehandling i fødselsdagsgave (i oktober måned), og jeg har endnu ikke ‘fundet tid’ til at bruge dem. Hvad er det for noget?

Det er endnu én af de ting, jeg har fået øjnene op for, ved at have fået tildelt titlen som mor; hvor lidt man passer på sig selv i forhold til sit barn. Jeg mener: Er noget øko, og andet ikke, stikker jeg hende altid det øko. Jeg nusser hende dagligt, og elsker at give hende gode lange bade (en slags spabehandling, vel sagtens), og jeg overholder hendes sengetider til punkt og prikke. Og jeg ville ikke gøre det anderledes! Der skal aldrig gå noget af min forkælelse af hende.. Men det sætter ligesom min behandling af mig selv i perspektiv. Hvornår har jeg sidst gået op i, at jeg drak nok vand, at jeg fik en stor nok andel grøntsager, en lille spabehandling og ikke mindst, at jeg gik i seng på et fast tidspunkt? Haha. Jeg passer ikke godt på mig selv i den forstand. Det vil jeg gerne lave om på! Jeg nåede ganske vist ikke til yoga i dag, men måske jeg kan tage en session i aften på stuegulvet? Eller hvad med at bestille en behandling til denne uge? Det lyder da egentlig som en relativ god idé. Det tror jeg skal være mit fortsæt for denne uge..

Har I nogle håb eller forventninger til ugen som kommer?

Alt det bedste!
S

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om KonMari-oprydning