Mandagsstatus

Væk med folder i en fart

Om tirsdagen forsøger jeg at give et lille tip. Jeg har en forkærlighed for små tips, som kan gøre hverdagen nemmere og måske endda smartere. Kriteriet for hvad der er et ‘tip’ er, at det er relativt praktisk, og så gør det altså heller ikke noget, hvis det også er en smule æstetisk. Dette tip er rent praktisk en hjælp til æstetikken i hverdagen. SÅ jeg synes, at det kategoriseres ret godt som et tirsdagstip 🙂 Faktisk gav jeg et sneak peak af det på IG-story i sidste uge, men jeg tænkte at det var for godt til at gå bloggens næse forbi. (Se evt. videoen her img_4227)

Tippet er såresimpelt:

Hvis du har et stykke tøj, som du hverken har tid eller mulighed for at stryge/dampe (og det er foldet/krøllet), tag da en spray, fyld den med varmt vand, og spray det på det foldede tøj. Ret/stræk løbende stoffet ud. Et voila. Du har et stykke tøj, som er meget pænere end da du startede.

Dette tip har reddet mig på mange rejser, efter cykelture og derudover også et par mænds skjorter til en barnedåb 🙂

img_3995-2

Ps. den spray jeg bruger er blot fra sådan et rejse-sæt (med små plastikæsker til cremer mv.).
Det kan købes i både Matas, Sephora og diverse andre steder 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsstatus