Shhh.. Jeg er æstetiker

Mandagens små opture

Jeg kan bare fornemme, at det bliver en god uge. ..
Jeg mener, jeg har allerede nærmest fået min arbejdsliste i bund. Næsten. Det er mere end hvad jeg har kunne præstere de sidste tre uger. Altså, jeg har helt lyst til at pudse min glorie! Det føles så godt.
Derudover gik det i går op for mig, at jeg er alene (med min datter) hele weekenden, så jeg vil planlægge alt muligt pigehygge, har jeg tænkt mig.. Men inden jeg går alt for godt i gang med ugen, vil jeg lige kigge lidt tilbage. Der er så mange der siger, at det er virkelig rart at gøre, så jeg forsøger mig igen denne mandag.

Ugen der gik bragte blandt andet:

fullsizeoutput_918

Fejring! Vi var både til fødselsdage og havde været kærester i ti år, min mand og jeg, så vi fejrede på livet løs. Blandt andet på BRUS, som vi aldrig havde besøgt før. Det er ikke sidste gang.

fullsizeoutput_916Jeg arbejdede igennem (mest af alt hjemmefra) svøbt i uld. Som jeg bedst kan lide det. Ja, og så igen øvet mit selfie game, jo 🙈

fullsizeoutput_91c

Vejret har ligesom også lagt op til uld – med koldt vejr og sne. Hver dag nærmest. Vi har gået mange ture i det, og i weekenden fik vi kælket for første gang i hendes liv. At sneen ikke smeltede ved det syn, forstår jeg ikke!

fullsizeoutput_91b

I et forsøg på dog at føle, at det går mod sommer, fik jeg presset mig lidt hjemmelavet juice.

fullsizeoutput_91dUgen blev sluttet af i tåget snevejr og brændeovnshygge hos familie. Altså, der er ikke noget bedre til at lade op på!

 

Hvad har jeres uge bragt jer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shhh.. Jeg er æstetiker