Fredagsfif og solstrålekonfetti

Mandagsmærkeligheder

Glædelige solskinsmandag. Selvom solen da godt nok er gået ned nu.
Men tænk, lagde I mærke til, hvor længe den blev oppe?

ALTSÅ. Vi går virkelig lysere tider i møde (i mere end én forstand)!

I weekenden var jeg som sagt alene hjemme med min datter. Derfor prioriterede jeg derefter. Og det betød lidt stilhed her. Der er gang i en 1,5-årig. I hvertfald min yndlings 1,5-årige. Så det har jeg nydt. At være fuldt og helt til stede. Hvilket også betød at gå i seng nogenlunde samtidig med hende. Haha. Nu er jeg dog tilbage 🙂

Ugen der gik, har faktisk været en lidt skør uge. Særligt blev den mærkelig af, at jeg oplevede mange ting og sager jeg undrede mig over. Betragtninger, som jeg enten stoppede op over, trak på smilebåndet over, eller tænkte “dét har jeg alligevel aldrig set før” om. Lad mig ridse dem op her. I tilfældig rækkefølge (som de siger i X-factor):

 • Kropsvisitation og varevognsransagning.
  Ja, lad os da starte med den, som jeg brugte længst tid på at observere… Som jeg sad og arbejdede, blev en ung fyr stoppet af politiet. Lige udenfor mit vindue. Jeg tænkte med det samme, at han havde kørt for stærkt eller de ville tjekke for alkohol. Men kort efter begyndte de at kropsvisitere ham og hele hans vogn. Han så meget ung ud, og jeg sad og tænkte på, om han mon var nervøs. Om han snart skulle forklare overfor sin arbejdsgiver? Og så tænkte jeg på, at jeg ikke havde kunne virke så cool. Da det hele var overstået fik han lov til at køre videre. Og det gjorde han. Helt som om intet var hændt. Helt køligt og uden så meget som en sur mine. Foruden at jeg følte, at jeg var med i politijagten, og derfor var lidt for grebet af situationen, så synes jeg at det var ret sejt gået. Jeg mener bare, han var ikke meget mere end 20, er mit bud. Hatten af for at bevare det kølige overblik og roen. Og så ikke bære nag bagefter.
 • “Piger er altid klogere end drenge.”
  Sådan råååbte en ung dreng til sin mindre søster. De kom cyklende forbi mig, og pigen sad bagpå storebrorens cykel. Jeg smilte med det samme. For umiddelbart ville jeg nok have tænkt, at denne lille dreng var en streng og lidt dominerende storebror. Alene på hans fremtoning. Men hvad ved jeg om det? Tilsyneladende ingenting. Jeg blev ærlig talt helt rørt. Tænk, at sådan en lille gut på under 13 år kan være så omsorgsfuld og beskyttende… og klog. Haha. Ej, spøg til side. Jeg forestiller mig, at pigen enten har oplevet drenge drille hende, eller at sætningen var sagt i et forsøg på at lade pigen vide, at hun ikke skulle omgåes visse drenge. Uanset hvad, så synes han tilsyneladende, at det var en vigtig lektie at give videre til lillesøsteren.
 • Tandbørstning midt på gaden… med barnevogn i den anden hånd.
  Den sidste ting jeg så, har jeg virkelig undret mig over siden. Den anden dag kom en (hvad jeg antager var en nybagt ) far gående ned ad gaden, med sin barnevogn foran sig. Det mærkelige var dog, at han samtidig gik og børstede tænder. Godt og grundigt. Og han formåede endda at gøre det uden at stoppe op. Nej, han fortsatte i raskt tempo med begge dele. Og folk siger, at mænd ikke kan multitaske? Hmm..
  I mit hovede, kan jeg komme frem til to plausible forklaringer; 1) han er en far (alene) på barsel, som har haft en max presset morgen, og som derfor følte sig nødsaget til at tage tandbørsten med på gåturen. Fordi barnet bare ikke har ville falde til ro på andre måder. Og så har han måtte tage konsekvensen deraf, og sætte sine praktiske behov i anden række. Eller: 2) at han lovede sin kæreste at stoppe med at ryge, så snart baby kom. Og det er altså lidt sværere end han troede. Fordi punkt nummer 1 også er sandt. Så derfor børstede han liiige sine tænder på vej hjem, for at slette sporene.. haha. Er der mon andre historier som kunne give mening?

afterlight-25

Jeg håber, at I har haft en god weekend, og at mandagen også har været god ved jer!?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfif og solstrålekonfetti