Tirsdagens tip: Smart plantevanding

Inspiration til en mindre spiseplads

Vi har som en del af oprydningen solgt et par spisestole. Vi syntes simpelthen at de fyldte for meget. Og efter vi har fået en højstol til bords, er der endnu mindre grund til at smide om sig med 6 stole 🙂

Som et led i vores tanker om at bygge om, går jeg også og funderer over, hvor stor en spiseplads man skal have sig. Eller rettere. Vi skal have os. For det er jo vores hjem. Og der er vel ingen almen gyldig ‘regel’ for sådan noget 🙂

Da vi flyttede ind i vores nuværende lejlighed, kom vi fra en mikroskopisk lejlighed. Ét værelse. Ét køkken. Ét toilet. Intet bad. Ingen håndvask på toilettet. Småt med småt på. Men altså, hvor det havde sin charme. Det var vores lille sted. Og vi fik det jo til at fungere. Der kunne kun lige netop klemmes et spisebord ind i køkkenet. Og det var jo så bare dét plads vi havde at gøre godt med. Jeg kan dog nu se ‘sporenene’ af vores tidligere hjem i vores nuværende bolig. Det var som om vi trængte til at sprede vingerne her. Slå alt lidt stort op. For der var nu (forholdsvis) meget plads til os to. Vi fik en stue på ca. 20m2. Jeg mener bare; Det var vel nærmest hvad hele vores lejlighed var før. Så vi købte stort; store stole, stort vitrineskab, stor sofa og ja, Stort spisebord. Og særligt det sidste er jeg lidt i tvivl om for tiden.

Selvom vi er tre nu, så er har vi altså seks fulde pladser om vores langbord. Det behøves jo ikke. Ikke til hverdag. Det er så hyggeligt at sidde lidt tættere. Være tættere.. Og det kan også føles lidt stort og overflødigt i rummet med et alt for stort bord. Less is more, som jeg sagde om min morgenmad på selv samme bord på IG i morges.Omvendt kan jeg virkelig godt lide, at vi nemt kan få spontant besøg, og at der er god bordplads til at udfolde sig kreativt. Så jeg er altså stadig i tvivl. Skal vores spisebord udskiftes til en mindre variant?

Mit inspirations-board til en mindre spiseplads kan I se her:

 

 

collage-5

Kilder: 1) Coco lapine design 2) entrance, 3 +4) Coco lapine design, 5) alt om indretning, 6) gravity home

 

Har I nogler erfaringer med større vs. mindre spiseborde?
Jeg er simpelthen så åben for input!

Kærligst S

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagens tip: Smart plantevanding