DIY: naturfarvede påskeæg

Tirsdagens tip: Den bedste form for juice(!)

Halløj! Dén overskrift er da rim’lig ananas i egen juice-agtig, hva? Haha. Og jeg er plat. Sorry.. Men hvad man ikke gør efter flere dages stilhed og en smule dårlig samvittighed? Jeg vil jo så gerne holde det kørende det her fine sted. Hver dag. Fordi jeg holder af det, og ikke mindst fordi det giver mig energi. Det gør det. Jeg kan mærke det bare efter 2 linjer nu. At jeg har savnet det her lille bitte rare sted. Hvordan har I det mon på den anden side af skærmen?

Årsagen til min stilhed er dog, at jeg også havde savnet min familie. Helt ind i knoglerne havde jeg savnet dem. Så dem blev påsken brugt på. Og lidt sygdom. Bevares. Og nu er det hverdag igen. Og april. Og ikke rigtig forår alligevel.. Så jeg har brugt dagen på at tænke på, om vi mon ikke snart skal tage sagen i egen hånd, og bestille en smuttur et sted hen?

Og fordi det dér forår lader vente på sig (i hvertfald hver anden dag) tænkte jeg, at jeg ville udgive et vel nærmest forårsagtigt tip. Faktisk gik det først for et par uger siden op for mig, at det ikke var noget alle kendte til… og at jeg efter mange års nært forhold simpelthen taget drikken for givet. Min yndlingsdrik (i skarp konkurrence med vin, GT og kaffe, godt nok 😉 )!

Denne tirsdags tip er derfor et tip om den mest læskende og friske drik jeg kender.
Opskriften er såresimpel:

  • Bland juice og danskvand (i forholdet 1:2)
    Nydes afkølet.  

afterlight-34På den måde bliver juicen ikke helt så tyk som de ellers har tendens til (efter min smag), og danskvanden bliver næsten som sund sodavand.

Jeg er vild med det, og har indtil nu drukket fire store glas i løbet af min hjemmearbejdsdag i dag. Jeg er egentlig ret dårlig til at få drukket nok væske, men på denne måde får jeg både en smule frugt og gode mængder vand indenbords.
Rigtig mange gange velbekomme 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: naturfarvede påskeæg