Personlig hilsner på kopper

Mini-DIY: Pep din tændstiksæske op

Dagens indlæg er ikke rocket science. Men på den anden side, hvor meget er det? Når man kommer i tanke om de fleste ting, eller rigtig får øjne op for dem, er det meste meget mere enkelt, end man gik og troede. Andre gange går det den anden vej.

Men uden at gøre det mere filosofisk eller til et større mesterværk, vil jeg helt simpelt i dag dele et lille mini-DIY, som jeg gang på gang har lavet herhjemme. Jeg har pyntet mine tændstiksæsker lidt op.. Til jul var de julede. Før det var de mere simple og  grafiske. Og NU er det forår, og derfor skal de igen shines op ! Who am I kidding? Jeg har smidt begge mine tændstiksæsker væk. Jeg kan SLET ikke finde dem. Så nu må jeg hellere lave mig nogle nye. Inden det bliver så lyst, at man ikke længere tænder stearinlys.

img_5217

Jeg synes det giver sådan et hyggeligt og personligt lille twist til hjemmet, at man endda har tænkt på tændstiksæsken. At der ikke er svinget en støvsuger eller pudset vinduer, er lidt mindre vigtigt. For mig 😉 Når jeg ser sådan nogle småting hos andre, trækker jeg altid på smilebåndet. Detaljer og omhyggelighed er altså ikke at kimse af. Hvis du spørger mig.

Her er hvad jeg brugte: 

  • En tændstiksæske
  • Lim
  • Papir
  • (Jeg brugte silkepapir som dekoration til disse. Men dét kan man jo se igennem. Så jeg limede et ekstra lag pap under, så det ikke så flotte motiv på tændstiksæsken blev skjult. Jeg valgt et lidt mørkere stykke pap, så det hvide lyse motiv trådte ekstra frem 🙂 )
  • (Saks + blyant)

img_5216

Sådan gjorde jeg:

  • Jeg placerede tændstiksæsken på papiret, og markerede omridset med en blyant. To gange.
  • Klippede papiret til, så det passer til de to sider.
  • Jeg fordelte et jævnt, men ikke for tykt lag lim på én side, og anbragte det ene tilklippede papir ovenpå. Tryk det ud og ned, så der er ikke opstår luftbobler.
  • Gør det samme på den anden side.
  • Giv eventuelt begge sider et ekstra lag lim som “lak” ovenpå papiret. På den måde får du et mere shiny og modstandsdygtigt look.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personlig hilsner på kopper