Torsdagstaknemmelighed

Fredagsfif til maj(sommeren)

En fredag helt uden TV på programmet! Bum. Det er godt nok længe siden – hvis da det overhovedet – det er sket i bloggens historie. Om fredagen har jeg for vane at give et par fif til, hvad jeg godt gad fylde min weekend ud med.
Ting jeg har ambitioner om, eller ting jeg for nylig har (gen)opdaget. Og som gør mig glad. De fleste ting skal helst være gratis eller relativt billige. For.. Jeg har vel været studerende siden 2010 (Yaik!). Og med disse ord, vil jeg denne fredag formiddag dele følgende med jer.

Her er denne uges fredagsfif:

  • Tage på skaterbane. Hvis ikke du vil være aktiv (som jeg). Så bare sidde og betragte. Det er min plan.. Altså, hvor jeg synes det ser hyggeligt ud, sådan som så mange stimler sammen om ramper og åbne pladser. Dét er da en livlig menneskemyretue – leg og glade dage. Jeg overvejer én eller anden dag at tage min ethjulede cykel med mig. Mon de ville kigge noget?
  • Tage på loppemarked. Og sælge ud. Eller købe. Du bestemmer;)  Jeg selv kommer til at stå i en stand lige ved Nørrebro station i weekenden. Hvis du får lyst at kigge forbi, så sig endelig hej! Det ville være mega hyggeligt og sjovt, synes jeg! Indgangen er via borgmestervangen 2-6 på Nørrebro – og loppemarkedet er altså inde i gården! Bare rolig, den er relativt stor, så man føler sig ikke (bonde)fanget derinde. Der er vist også kage, man kan købe. Lokke lokke..
  • Få gjort ét projekt færdigt, som har ventet i evigheder. Findes der noget bedre end flueben ved et ‘to-do’, som man har haft ambitioner om længe? Mit er ovenstående loppe-projekt. Har du mon et, du godt gad få klaret i din weekend?
  • Blæse sæbebobler. Det er og har altid været et hit herhjemme. Eller egentlig mest de sidste 1,5år.
    Jeg havde helt glemt, hvor terapeutisk det er!
  • Og apropos terapeutisk.. Var der nogle af jer der legede syvstjerne som yngre? Jeg gjorde! Og elskede det. Den leg kom jeg i tanke om i sommerhus for nogle uger siden.. Og siden da har jeg sukket efter om en væg og en bold. Haha. Overdrivelse fremmer forståelse, men sandheden er, at jeg godt kunne bruge en halv times tid i en stille have, med en bar væg, og en tennisbold. Eller måske en omgang kollektiv rundbold?

afterlight-60

Jeg har en dag på farten i dag, og i aften skal loppemarkedet forberedes.
Ønsk mig held og lykke – jeg gør (som altid) det samme til jer og jeres weekend 🙂

Kærligst S

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagstaknemmelighed