En torsdagsøvelse. Helt for mig selv.

Sommerens første fredagsfif

Vi er taget tidligt på forlænget weekend. Tænk, hvad en ekstra dag i den ene ende og to i den anden ende (vi har også fri mandag + tirsdag) kan gøre? Det føles som om at weekenden bliver til en hel uges fri. Måske fordi, det næsten er det. Haha. Ærlig talt gik det først op for mig i sidste uge, at vi endnu engang stødte ind i en helligdag på tirsdag. Den slags overraskelser gør, at det føles ekstra bonus-agtigt. Lidt ligesom når man vågner og tror, at man skal alt muligt den pågældende dag, men opdager, at det faktisk ‘bare’ er lørdag helt uden planer i kalenderen. Vi er draget mod familie med en have. Har købt et soppebassin, og siddet i skyggen af store træer hele dagen. Med iskaffe i lange baner, ostemadder og jordbærkage. Hvis dette er en varsel om resten af, hvordan resten af weekenden bliver, så har jeg en meget meget god weekend i sigte 🙂

Det er fredag, og det betyder, at jeg vil give et par fif til, hvad jeg har opdaget og fået lyst til i løbet af ugen, og som jeg håber vil blive indfriet i løbet af weekenden (igen).

Hermed denne uges fredagsfif:

  • Som sagt har vi købt et badebassin. Som nok mest af alt kommer til at fungere som soppebassin. Dét skal bruges flittigt af både børn og voksne hele weekenden, håber jeg. Vejret tyder i hvert fald på det 🙂 Hvis du ikke er i nærheden af et sted med eget soppebassin, vil jeg virkelig anbefale at tage forbi et større ét af slagsen. Vi besøgte for første gang Fælledparkens soppebassin i denne uge. Og ALTSÅ, det var jo som at være i vandhimlen for de små ben jeg har født. Og dermed også for mig.
  • I forrige uge fik jeg lavet den famøse hjemmelavede is (en is, hvis opskrift er en ‘hemmelig’ familieopskrift). I denne weekend håber jeg at kunne lave nogle ispinde. Jeg har lidt svært ved at proppe for meget sukker i mit barns mund. Den ambition er dog lettere sagt end gjort.. Særligt når ens barns eneste ord (udover far) er (i)sss… Det ér altså svært at modstå, skulle jeg hilse at sige. Jeg mener, man kører vel en gulerods-politik 😉 Derfor tænker jeg, at man da selv må kunne lave lidt sundere alternativer til Sunlolly. Mon ikke noget vand, og lidt blendet frugt smager ganske udemærket? Kender I nogle gode (sunde og lette) tips hertil?
  • I denne uge præsterede vi faktisk at tage en hel aften til bare at se en film.Os to voksne på adressen. Og så på en hverdag!  Omgivet af familie her i weekenden håber jeg, at vi måske kan snige os afsted på en date mere 🙂
  • Jeg skrev det i sidste weekend, men jeg skriver det igen. Fordi min liste er lang. Listen af ufuldendte projekter herhjemme. Jeg vil med andre ord gerne nå at afslutte endnu et lille projekt. Jeg tør bare ikke jinx’e det ved at nævne projektet ved navn her..
  • Spise sommersalater. Jeg tænker særligt på dén med melon og feta, pinjekerner og eventuelt lidt løg. Det er som om min instagram er flydt over med denne salat på det sidste. Altså, hvor er det dog længe siden, jeg har sat mine tænder i sådan en sommerlig salat. Og med ægte SOMMERmåned fra i dag, så er der vel ikke længere nogen vej uden om 😀

Hvad mon I har af planer?

Jeg håber at solen skinner på jer. I alle betydninger <3

afterlight-63

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En torsdagsøvelse. Helt for mig selv.