Sommerens første fredagsfif

Jeg er her, men et andet sted

Jeg har hovedet under armen disse dage. Eller i halsen. Eller i maven. Jeg trækker vejret, men lidt hurtigere.
Jeg har så mange bolde i luften. Så meget at gøre, tage stilling til og tage højde for.
Som min aller sidste eksamen nogensinde. Mit arbejde, mit helbred, min familie og drømme.

Jeg er her stadig. Jeg har dog mit hovede alle steder på én og samme tid. Jeg er er, men et andet sted. Med blikket skiftevis flakkende og sat på uendeligt.
Jeg føler mig som en jonglør. Med mange bolde flyvende i luften – i forskellige farver -er synet flot. Så længe de flyver. Men først da de når det højeste punkt i deres flyvefase, går det op for mig, at mit hovede er under armen, og jeg slet ikke har nok hænder til at gribe dem igen. Og hvad taber man egentlig så? Sit eget hovede, eller halvdelen af boldene?

Derfor får I ikke alverdens mest geniale tirsdags tip i dag. Men blot et tip, jeg sporadisk har har tænkt over, som en lille detalje ved styling herhjemme.. Tippet er noget så såre simpelt som at placere ting på runde f(l)ade(r).

afterlight-64

I går aftes blev jeg (igen) mindet om dette, da jeg af pladsmangel placerede min fyrfadslysholder på en bordskåner. Og på én eller anden måde virkede det for mig helt nyt, smart og flot. Haha. Ja, der skal ikke så meget til, når man er træt og har hovedet proppet med tanker. I vores vitrineskab har vi også altid vores drikkeglas stående på et stort rundt fad. Både fordi det er dekorativt, men også fordi det giver et afgrænset sted, hvor glassene har deres plads.

Jeg håber, at I har tid til at nyde den dejlige sommer sådan helt ned i maven.

//S

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerens første fredagsfif