Tilbage på skamlen - for sidste gang?

Færdig!

Jep, du læste rigtigt. Jeg er sørme, filme færdig!

Jeg har for en god time siden afleveret min absolut aller sidste eksamen. Jeg er færdig med min uddannelse. Efter hele 8 år som studerende!!
Det lyder måske af meget, men deri ligger både en barsel og også et uddannelsesskift. Det lægger lige et par år eller tre, og så er man altså nede på en kandidat-længde af en uddannelse. Cand.mag. er min snarligt erhvervede titel. Forudsat at jeg består, men lad os nu lige aftale, at jeg gør dét!

I den forbindelse tænker jeg, at dagens fredagsfif skal bestå af alle de gode ting jeg har gjort for ligesom at fejre. Og hvis ikke du lige kan fejre det samme som jeg, så håber jeg at der er ét eller andet du alligevel kan fejre. I går fejrede jeg eksempelvis at jeg snart var i mål. Og bestilte sushi take away bare til mig selv og processen. Ja, jeg er faktisk ikke til at skyde igennem i dag. Sorry.

Hermed dagens fredagsfif:

  • Tage et varmt og laaaangt bad 💦
  • Lade al opvasken stå, og gå ud i det blå – med den fineste kjole på. (Jaah, jeg har også lært at rime som overspringshandling)
  • Købe den største is med guf og det hele på.
  • Tage plads på en bænk og spise den, og kigge på de forbipasserende mennesker.
  • Søge på inspiration til en sommerfest. Jeg mener – hvis ikke jeg skal fejre, at jeg er færdig, så ved jeg snart ikke hvad der kan indbyde til en fest?

Rigtig god weekend til jer og til mig. Hvis jeg må være så fri 😉
Hov, jo, det må jeg. For jeg ER fri 🤩

(Og ja, jeg stopper nu, og vender tilbage i et lidt mindre overstadigt leje en anden dag..)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage på skamlen - for sidste gang?