Lidt om røv og nøgler

Inspiration til en sommerfest

Jeg overvejer at holde en sommerfest. Og min kloge mor siger, at så snart man overvejer muligheden for en fest, så betyder det, at man skal gøre det 😉 Sidste gang jeg var afsender af en “ægte” fest var til mit (hedder det vores, selvom jeg fortæller?) bryllup – for snart tre år siden. Jo, jo, vi har fejret fødselsdage her i hytten siden, men altså kun for familie. Og en enkelt gang på de tre år et par venner, mener jeg.. Så det er LÆNGE siden, jeg har indbudt til en fest. Og hvis ikke en færdiggjort uddannelse er årsag nok til at invitere dem man holder af til fejring, ja, så ved jeg ikke, hvad der er en god grund, faktisk?
Til sammenligning kom jeg til at tænke over, hvor stort jeg synes det var at blive færdig i folkeskolen. For SLET Ikke at tale om gymnasiet. Det blev jo fejret i uger – med brag og manér. Så denne laaange studietids afslutning bør da mindst blive markeret med en fest, right? 🙂

Pludselig får jeg dog lidt travlt, hvis festen skal finde sted, inden vi drager på ferie i juli måned. Og det synes jeg, at den skal. Lige som studenterfester giver det bare fin mening, at fejringen sker synkront med at eksamensbeviset lander i ens hænder. Fordi det ellers vil kunne føles lidt hult.. Men også fordi riter og overgangsritualer er noget af det fineste, hvis du spørger mig! Markeringer af nøglepunkter i ens liv. Nu går du fra en epoke til en anden. (Kan I høre, at jeg allerede er lidt højtidelig omkring det? 🙉)

Dét der har afholdt mig fra at planlægge før, er eksamen. Det der er ved eksaminer (for mig) er, at det er ret svært at se på den anden side af dem, før man er på den anden side. Og nu, på den anden side, og i ventetiden på et endeligt bevis, nærmer sommerferietiden sig. Derfor er turbo-planlægningen er sat ind. Jeg forestiller mig dog ikke, at det bliver sååå stor en mundfuld. Jeg blev trods alt autodidakt bryllupsarrangør for snart 3 år siden. Og det bryllup vi fik stykket sammen, blev planlagt på ikke mere end 4,5måneder. Ét er dog sikkert: Det skal være relativt nemt, uforpligtende og afslappet. Præget af en ægte sommer-vibe, forhåbentlig. Vores boligforening har to gårde tilknyttet, og jeg håber, at vejret vil være os nådigt og give anledning til, at vi kan kan “besætte” den mindste af de to gårde. På den måde håber jeg, at det vil føles lidt som en privatfest i en lille baghave (på noget så rustikt som asfalt) 🙂

Og således ser altså mit moodboard ud:

Fotocredit: hometreeatlas, loui&bernaisen, alt om indretning, buzzfeed, purewow, buzzfeed

Min grovskitse for festen går nu på: afkølede og friske drikkevarer, vilde sommerblomster, sommerlet og lys oppyntning, rustik setting (det klarer baggården fint i sig selv), let mad (måske udefra?) og hjemmelavet is (og isterninger).
Og naturligvis: Dém jeg holder aller mest af <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om røv og nøgler