Greatest tips-hits (ferie edition) ☀️

Mine sommerønsker

Fordi jeg jo holder en lille fest i weekenden, er jeg blevet spurgt om, hvad jeg ønsker mig.
Der er noget virkelig hyggeligt over at sidde og skrive en ønskeseddel, synes jeg. En forventningens glæde over en forestående begivenhed. Og ikke mindst fordi jeg gennem processen (oftest 😉 ) kommer til en erkendelse, at jeg egentlig ikke mangler noget som helst!
Jeg har det godt, og har mere end jeg kunne drømme om. Jeg mener bare; jeg har jo en lille bebs nummer to på vej. En stor pige, som jeg synes er det sejeste lille væsen der nogensinde har sat sine ben på jorden. Og min bedste ven ved min side.. Og nåh, ja, en sommer foran mig. Hvad mere kunne jeg egentlig ønske mig?

Til trods for dette, er jeg altså kommet på et par ønsker. Haha.
Særligt er det ønsker, som jeg tænker vil være smarte til den forestående ferie, eller som vil forsøde min forestående barselstid. Ting og oplevelser, som jeg har en fornemmelse af, at jeg ikke selv kommer til at investere i, når først trumlen ruller 🙂

Her er mine sommerønsker:

  1. Et nyt iPhone-cover. Eksempelvis fra Case App, som har mange fine designs. Mit er slidt op og falder snart helt fra hinanden. Det kræver en vis ballast at være et cover her på adressen. Og med endnu et barn, tror jeg ikke at det bliver mindre slidt! #jegtagerjosåmangebilleder
  2. En skuldertaske fra danske Daniel Silfen. Under min oprydning herhjemme (jeg skal nok snart give en update), opdagede jeg, at jeg stort set ingen mindre skuldertasker ejer. Dametasker, som de nogle gange bliver kaldt. Og dem  jeg havde liggende.. Ja, de var lånt.. og er nu leveret tilbage. Ups. Så nu står denne taske på min ønskeseddel!
  3. Et violfigentræ. Billedet her er fra greenify. Egentlig ved jeg ikke, om jeg tør at ønske mig det, fordi jeg ikke ved, om vi har plads. Men der var flere af jer, som kommenterede på dette indlæg om store planter, at store planter faktisk kommer bedre til sin ret på mindre plads. Så måske jeg alligevel skal kaste mig ud i det?
  4. Toilettasken over dem alle, hvis du spørger mig. Denne fine toilettaske fra Stolbjerg har stået på min liste i et godt stykke tid. Den er dog endnu ikke faldet ned i min turban. Og det har altså ikke gjort min længsel efter den mindre, skulle jeg hilse at sige. Den ville jo være perfekt til sommerens rejse og sommerhustur!
    (Er der nogen, der læser med, som kommer i weekenden ? 😉 )
  5. Neglelak(ker) fra mærket Kure Bazzar, som forhandles i Strut. Dette skulle være en neglelak, som hverken er skadeligt for moderen (gravid eller ammende eller ingen af delene), men som altså heller ikke skulle lede nogen kemi gennem luften. På den måde kunne jeg med lidt bedre samvittighed tage neglelak på, da mit første barn var helt lille, fordi jeg ellers var ret  nervøs for den slags. Jeg har én derfra, og ønsker mig altså lidt flere, så jeg kan variere lidt.. I håbet om, at jeg får tid til at tage det på – også efter barn nr. 2’s ankomst..
  6. Alt fra mærket Miild. Jeg synes, at det er det sejeste, fineste initiativ! Svanemærket, astma-allergi-mærket og eco-certificeret make-up. Altså. Jeg har allerede et par børster derfra, deres concealer og deres bronzer. Men jeg gad godt kunne variere med denne mineral blush i farven Rose Reverie.
  7. Apropos barsel, så fik jeg den mest omsorgsfulde barselsgave af min svigermor i sin tid. En hel favn fuld af Rudolph Care-produkter. Og i tiden efter NØD jeg den luksus det var at have badeværelset fuld af de lækre produkter. Jeg er netop løbet tør for Acai Body Balm‘en, så den er kommet på listen!
  8. Som det sidste (men ikke mindste) ønsker jeg mig oplevelser. Fordi jeg gerne vil opleve, ud og spise og se. Hvis man får det i gave forlænges ens gaveregn lidt, og man kan i hvertfald ikke bruge ‘udgifter’ som en undskyldning for ikke at prøve et nyt sted 🙂 Her er det et billede fra Restuaranten ØsterGRO.

Har I mon nogle ekstra ønsker, som I vil hinte mig om?

Kærligst S

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Greatest tips-hits (ferie edition) ☀️