Send flere fester !

Tirsdagens tip til anretning af is

Det er tirsdag. Og det betyder naturligvis et enkelt tirsdagstip. Og i dagens anledning er det i sandhed ganske enkelt!

Det går på min anretning af is. Og ja, jeg vil gerne indrømme, at jeg ikke følger mit eget tip altid, men altså, isbutikkerne gør det, og da jeg i aften gjorde det, og (i sagens natur dokumenterede det på instagram) tænkte jeg, at der da var noget helt særligt tip-agtigt over dén anretningsteknik.

Tippet lyder: Anret din is i små kopper/skåle/glas.
Service-typen er irrelevant. Det relevante er, at de er små og med høj kant.

På den måde undgår du, at isen syner af meget. Dybden gør dog, at der måske er lidt mere end det egentlig syner.
Dermed føles det som om nydelsen varer længere, når isen indtages af en sådan beholder, og at en eventuel mindre god samvittighed (over eksempelvis sukkerindtaget over de sidste mange dage for mit vedkommende) forsvinder i samme hast som isen spises.

Et vaske ægte sommertip, hvis jeg selv skal sige det. Og det gjorde jeg jo lige 🙂

Husk, at du er velkommen til  at følge mig på Instagram eller Bloglovin’, hvis du har lyst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Send flere fester !