Ugens opdagelse: At være skyldig

Tirsdagens tip: Smarte ispindeholdere

Måske er det lidt meget at udgive to ‘tirsdagens tip’ om is i streg. Og så alligevel. Hvis der er noget, jeg ikke kan få for meget af. Så er det is! Dette tip kan jeg altså ikke vente længere med at udgive. Det har ligget i mine tip-planer så længe. Og i sidste uge så jeg, at ispindeholderne, som er tippets hovedpersoner var på tilbud! Og det var dét der gjorde udfaldet (sammen med det gode vejr). Men lad os starte her først:

Til dig der ikke har læst med før, udgiver jeg hver tirsdag et tip. Et tip definerer jeg som noget, som rent praktisk er favorabelt, og hvis det så derudover også er æstetisk smart, så gør det ikke noget. Men det er altså ikke et krav. Derudover giver jeg kun tip om noget, som ikke er en stor udgift rent økonomisk. Og dette ved jeg godt er individuelt. Men efter 8 år som studerende, er det altså mig der sætter standarden for dette 🙂

Denne tirsdags tip er altså forbundet med en vis udgift. Tippet går på at købe nogle virkelig smarte ispinde-holdere – som vist på billedet. De er købt i føtex, og jeg så dem på tilbud til 10kr. (sat ned fra 15 😉 )

Der er to smarte features ved ispindeholderne:

  • De gør det virkelig nemt at lave is med selvvalgte ingredienser (særligt hvis man, som mig, er lidt sukkerforskrækket (på sin datters vegne. Ikke egne. #forælderprivilegier)
  • “Skålen” for neden samler dryppende is op. Denne væske kan så suges op af det lille sugerør. Dét er virkelig smart! Og ikke mindre i varmt vejr for små mennesker, som aldrig kan nå at spise en is i tide.. På den måde undgår man både (alt for) fedtede hænder og knuste is-elskende-hjerter.

Vi har lavet forskellige typer af is – nogle mere vellykkede end andre. Det største hit indtil nu har været juice blandet med vand (jep, jeg har jo indrømmet, at jeg er isforskrækket). Vi har også prøvet det med eksempelvis hyldeblomst-koncentrat (i ved, det man blander op), men det var så tungt i konsistensen, at det kun sad i spidsen af isen. Derudover har vi enkelte gange krydret med forskellige former for bær 🍒 Igen med mere eller mindre succes – husk på. De udvidder sig, når de fryses. Og vindruer kan faktisk sætte sig i spænd i holderen, når de fryses. Bare et lille tip om tippet 🙂

Rigtig god tirsdag til jer! Hvorend I er.

Husk, at du er velkommen til  at følge mig på Instagram eller Bloglovin’, hvis du har lyst.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens opdagelse: At være skyldig