Den dér BUJO

Tirsdagens tip: Et husmor tip til at klippe pandehår ✂️

Egentlig havde jeg planlagt et andet tirsdagstip, men i dag blev den slags dag, som viste sig at blive alt andet end forventet. I virkeligheden er dét jo ikke noget I som sådan kan eller vil vide, hvis ikke jeg nævner det. Men det er sjovt, hvordan en dag, som pludselig vendes op og ned, nogle gange kan komme som var den kaldet. Som en reminder om, lige at stoppe op og huske på det vigtigste igen. Sådan føltes det i al fald i dag. (En anden dag, havde sådan en dag måske passet mig uendelig dårligt. Men ikke i dag).

Som sagt kom dagen helt anderledes fra start end forventet. På godt og på ondt. I ved, sådan en dag, hvor jeg vågnede en time før tid. Hvilket egentlig var fint, for det betød, at jeg for en gangs skyld kunne nå i bad fra morgenstunden. Sikke en følelse! Men en dør i en hovedskal gjorde, at jeg og min datter trak stikket. Gik på café og spiste en tudekiks. I bogstaveligste forstand. Faktisk var det en cookie to cookies, men den slags tjener endnu mere som et plaster på såret end en kiks.

Nok om det. Jeg satte mig for, at dagen i dag skulle være dagen, hvor jeg klippede min datters pandehår. Og det fik mig til at tænke på, at jeg hos to (ret så erfarne) mødre, er stødt på ét og samme tip til dén mission. En mission, som hånden på hjertet både kan virke angstprovokerende og testende – uanset om aktionen skal gå ud over én selv eller én man holder af. Og når nu dagen allerede er skredet i forhold til min oprindelige planlægning, ja, hvorfor så ikke gøre det til et gennemgående tema? Således kommer her et “det-var-ikke-i-kalenderen”-tirsdagstip. Men ikke desto mindre et vaske ægte husmor tip af slagsen..

Tirsdagens tip lyder således: 

  • Ønsker du at klippe pandehår, gøres det lettest (og mest ‘smertefrit’) ved at samle pandehåret lige midt for panden, sno det om sig selv, og dernæst klippe den snoede tot i den ønskede længde.

Med denne teknik, får man et afrundet pandehår, som buer en lille smule des længere man kommer ud mod ørerne. Eventuelle afstikkere kan naturligvis klippes til bagefter. 

Tip hermed givet videre – og varmt anbefalet 🙂

Kærligst S

Husk, at du er velkommen til  at følge mig på Instagram eller Bloglovin’, hvis du har lyst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dér BUJO