Tirsdagens tip om at slippe for hvidløgsånde

Efterårssko – også til gravide fødder

Okay, okay, det er jo ikke fødderne der er gravide, men det kan altså godt føles sådan. Særligt, hvis man får den ukontrollerbare  “vand i kroppen”-tilvækst, sådan som jeg fik under min sidste graviditet. Derfor er jeg gået i tænkeboks! Eller søgeboks. Jeg vil nemlig være forberedt denne gang. Både på efterårets komme (som er nu, vel?), men også så jeg kan være i mine sko – kort før og efter fødsel. Jeg var så plaget sidst, at jeg troppede op i Birkenstock sandaler til min fødsel. Ikke fordi det var varmt. Nej, tvært i mod – jeg havde sokker i sandalerne for at holde varmen. Men dén fødsel kom lige i hælene af en relativt varm september, så jeg var ikke forberedt.

Omend jeg forsøgte mig med alle mine sko i gemmerne, gik intet andet end de åbne fodformede sandaler. Og hvis der er noget, der er ubehageligt, så er det at gå i for små sko. På alle tænkelige måder. Så hellere uden sko overhovedet. Men den går nok ikke, når vi nærmer os december og min fødsel i denne omgang. Derfor har jeg gjort mig følgende overvejelser om sko til efteråret:

Jeg har aldrig fået så meget respons, som da jeg i fredags viste et (grumset) sneak-peak af mine nyindkøbte sko. Det var disse sko, blot i sorte. Det gjorde mig helt vildt glad, og antallet af beskeder fik mig endda (måske fejlagtigt?) til at føle mig en lille smule fashion 😉 Jeg havde dem på til en rund fødselsdag i weekenden, jeg har aldrig i min gravid-karriere holdt ud så længe på et dansegulv. Og så i høje sko!? De er simpelthen mit bedste skokøb i flere år! Desværre viste de pludseligt populære sko sig at være blevet udsolgt i mellemtiden, men de findes altså endnu i denne fine farve hos &otherstories.

 

2) Jeg tænker derudover, at det kan være en god investering at købe nogle (lidt større) sneakers – i stil med dem ovenfor (som dog er i meget få størrelser endnu, men til gengæld er nedsat). Det smarte ved disse (ud over farven, hvis du spørger mig) er, at de har få og løse snørrer.. Hvis du går og er gravid, er de særlig anvendelige efter fødslen også – for lets face it: Der kommer nok til at være et par gåture på programmet.

3) Gummistøvler må da (særligt i et nummer for store, så der også er plads til uldstrømper) kunne gøre tricket her til efterår!? Med regnens komme, er det gået op for mig, at jeg ikke ejer et par. Dette par kommer derfor på min ønskeseddel. Jeg kan godt lide det matte look som gør, at det næsten ikke ligner gummistøvler.

4) Dette par minder i virkeligheden relativt meget om par nr. 1.  De er dog flade i hælen, i glat skind frem for ruskind, og så har de en lille elastik om hælen. Alt sammen noget man nok i højere grad vil sætte pris på til hverdag og i lidt glattere føre her til efteråret. Jamen, hvad med kulden, tænker du måske? Jeg forestiller mig at en glimmersok nok godt gå an – selv i november 🙂

5) Det sorte par tøfler  minder mig om en blanding af mokkasiner og hjemmesko. Og jeg er fan. Hvis der er noget man har brug for – i efter året OG som gravid – så er det, at føle sig godt tilpas og afslappet. Puttet og passet på. Og det kan disse sko gøre, er jeg overbevist om. Og så endda camoufleret som “rigtige” sko. (Editors note: Desværre ser jeg nu, at de er blevet udsolgt imens jeg skrev dette indlæg. Øv. Men jeg kommer til at holde et skarpt øje efter lignende sko – det er helt sikkert).

Har I mon nogle særlige sko til efteråret i kikkerten?
Så send dem endelig i min retning. Jeg er så åben for forslag, og har tilmed snart fødselsdag 🙂

 

Husk, at du er velkommen til  at følge mig på Instagram eller Bloglovin’, hvis du har lyst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagens tip om at slippe for hvidløgsånde