DIY: Køkkenrulleholder

Tirsdagens tip til bedre drinks. Med eller uden alkohol.

Er der noget mere drinkindbydende end en varm sensommer som denne? Næppe.

Det er ikke første gang, at jeg skriver et ‘tirsdagens tip’ om en app. Faktisk er det anden gang. Jeg føler mig særligt high tech, når mit valg af tips går på apps, men denne app er altså virkelig så god som at have en tyk bog med sig. Et opslagsværk. En bog, som kan komme til meget gavn. Særligt, hvis man har en hang til GT’s som jeg.

Tirsdagens tip lyder med andre ord såresimpelt: Hent app’en ‘Ginventory’. Og brug den.

App’en er et opslagsværk over forskellige gins (eller tonics), og ved en enkel søgning, anbefaler den, hvad der går godt til hvad. Den har altså både en anbefaling af gin/tonic (afhængig af, hvilken del du selv slår op), men også en anbefaling af garnitures dertil. Efter at jeg i januar var på GT-kursus, må jeg sige, at de dér garnitures gør hele forskellen for mig! Altså, det gør det jo til en ægte drink!

Hov, og tip nummer to i dagens anledning; der findes faktisk en ret så flot (og tilmed velsmagende) alkohol-fri Gin. Det er Seedlip der producerer den, og én af deres smagsvarianter er vist på billedet ovenfor. Jeg har indtil nu kun set den solgt online, men altså… jeg kommer heller ikke sååå meget ud for tiden. Haha. Og i dét lys, er denne app altså ekstra god. Den er lige ved hånden, og kan være behjælpelig med en god drink hvor som helst.

Skål. Og rigtig god tirsdag! 😄

Husk, at du er velkommen til  at følge mig på Instagram eller Bloglovin’, hvis du har lyst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Køkkenrulleholder