Et sted eller et hjem?

Struktureret hverdag i glas og ramme

Indeholder: DIY madplan som kan genbruges uge efter uge! 

Vi har netop taget hul på et nyt kapitel herhjemme. Et kapitel tilbage fra barsel (for os begge) og institution for hende den lille på adressen. Derfor taler vi meget om, hvordan vi skrue ned for unødvendige ‘tidsslugere’ i hverdagen. Én af de ting vi er rigtig slemme til at gøre, er at handle fra dag til dag. Sådan en ‘årh, hvad har vi nu lyst til i dag’-indstilling. Og det er dejligt at kunne improvisere, men sandheden er, at det sjældent bliver særlig kreativt fordi vi er pressede på tid. Så NU vil jeg simpelthen så gerne få indført ugentligt indkøb samt madplan. Og hvad bedre til at motivere end en fin madplan, som bogstavelig talt kan komme i glas og ramme?

Jeg har set forskellige firmaer lave madplaner med glasoverfalde, sådan at man nemt selv kan skrive på og viske ud igen. Det er smart, men jeg har sådan tænkt, at dét må jeg da selv kunne lave (billigere). Og nu har jeg fået det gjort! (ja, jeg er faktisk lidt stolt af at få det ført ud i livet, hvis du ku høre det i mit toneleje 😉 )

img_1248-2img_1251

Så her er det:

Jeg lavede to ark, som jeg printede i A4-størrelse, så jeg i ‘virkeligheden’ kunne se, hvilket lay-out jeg bedst syntes om.

Så købte jeg en A4-ramme (i Søstrene Grene).

Ja, og så en white-board-pen (i en boghandel), som er nem at skrive med, og lige så nem at få af glasset igen!

 

Bum!

img_1255
Mon man en dag kan lægge PDF-filen op herinde, hvis nogen skulle være interesseret i lay-outet?

4 kommentarer

 • Sarah

  Er rammen i glas eller plastik? 🤔 Håber på svar selvom det er en gammel post 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stay Strange

   Sorry, at jeg ikke har svaret før. Der er noget med min synkronisering af min blog på bloggersdelight og staystrange.dk, som gør at kommentarer ikke dukker op automatisk. Men jeg fandt dig 🙂 Det er vigtigt at rammen er i glas! Plastik (dem jeg har prøvet) virker ikke. GODT spørgsmål. Tak for dét!:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Hejsa
  Din madplan ser super fin ud! Jeg vil gerne forsøge at lave noget lignende. Hvilken skrifttype har du brugt til dine skabeloner?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stay Strange

   Hej Lis.

   Hvor ER det dejligt at du skriver og spørger. Jeg har – inspireret af dig – netop lavet et nyt indlæg om madplanen. Det direkte link til indlægget er her: https://staystrange.bloggersdelight.dk/2017/10/20/diy-madplan-nu-til-print/ Her kan du blot printe madplanen direkte fra. Men hvis det direkte er skriften du søger, så hedder den ‘skrå’ skrift MF. Wedding Bells (og er fundet her: https://www.dafont.com/mf-wedding-bells.font). Den ‘skraverede’ tekst kan jeg ikke længere finde 🙈 Hvis jeg pludselig støder på den, skal jeg nok vende tilbage. Dog kan jeg afsløre at grunden til jeg ikke skrev ‘søndag’ og ‘lørdag’ i den ‘skraverede tekst’ er, at denne skrifttype ikke indeholdt Æ Ø eller Å!
   Jeg håber at det var svar på dine spørgsmål. 😊

   Rigtig god fredag til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et sted eller et hjem?