DIY: Hvordan man kan spare plads på vasketøj

DIY: Planteophæng – også til toiletruller?

DIY – simpel ophæng af planter ELLER toiletruller.

Som sagt svømmer vi ikke i plads herhjemme. Særligt vores badeværelse er meget københavnsk (som i: vi har ikke plads til et bruseforhæng). Derfor er det med at udnytte den plads der er. Særligt ekstra toiletpapir synes jeg er svært at få plads til. På en hylde ser det hurtigt så rodet ud, og jeg har flere steder set kurve med masser af ruller i. Det ser meget fint ud, synes jeg, MEN vi har simpelthen ikke plads til en kurv.
Heldigvis har vi højt til loftet, så jeg tænkte at jeg ville udnytte noget af al den plads der er op mod himlen 🙂

Jeg har længe været vild med forskellige planteophæng, som man nemt kan finde guides til på eksempelvis youtube. Den enkleste jeg er stødt på må være denne type af ophæng (som i dette link er udført af nogle helt karikerede amerikanske house-wifes ;)). Jeg har før haft disse ophæng hængende i køkkenet med krydderurter, men nu tænkte jeg at de kunne genanvendes til toiletpapir på toilettet. YEP.

Det ser således ud:

fullsizeoutput_550

 

fullsizeoutput_551

 

Ps. Sorry billedkvaliteten. Vi har heller intet dagslys i det lille rum 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Hvordan man kan spare plads på vasketøj