Om at turde tale frit, anonymt og hjemligt herinde.

SPOT on: VÆGTÆPPER

Fra gulvtæpper til vægtæpper…

Overalt hvor jeg kigger hen for tiden, spotter jeg vægtæpper. De kommer i mange forskellige afskygninger, størrelser, former, farver og materialer. Nogle er enkle og stringente (pun intended), andre er mere ‘flagrende’.

 

collage-2017-09-02-2

Photocredit: 1234

Jeg synes der er en elegant boheme-feeling ved dem. Jeg er med andre ord fan! Jeg synes dog de bedst kommer til deres ret, hvis de får luft og plads omkring sig. Som et rigtigt lille kunstværk. Der findes masser steder der sælger dem. Særligt etsy har mange smukke, men antallet af DIY-guides er faktisk næsten lige så mange.

 

collage-2017-09-02

Photocredit: 1, 2, 3

 

Jeg går og tager tilløb til at lave ét selv. Jeg forstiller mig, at den ville hænge godt og fint over vores seng, som det også er tilfældet på flere af billederne..

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at turde tale frit, anonymt og hjemligt herinde.