DIY: Billige billeder til væggen (spoiler: det er gavepapir!)

SPOT on: Velour, velour, velour.

Velouren er vokset på mig.
Jeg er faktisk gået hen og blevet hel VILD med den.
Særligt synes jeg at en simple indretning og elegant indretning (/iscenesættelse), den rigtige fine (støvede) farve og ikke mindst elegante facon på møblet gør, at velourstoffet virkelig gør det godt!

Se bare her:collage-2017-09-15

Photocredit: 1, 2, 3, 4

 

Jeg drømmer om at rykke rundt på sagerne herhjemme, så jeg kunne få plads til en fin og behagelig lænestol. Sådan en man bare kan sumpe ned i. Og tilmed drømmer jeg om, at den skal være i netop velour. Der findes så mange muligheder i stoffets udtryk, synes jeg.

Nogle gange virker det næsten helt ‘fornemt’ med en vibe af fint hotel, andre gange give en retro-vibe, eller give en boheme-feeling, mens det som det fjerde kan det virke som et ‘blødt’ pift til en ellers minimalistisk og ‘stringent’ indretning.

laenestole

Photo credit: 1, 2, 3, 4

 

Min inspiration til dette indlæg kom, da jeg søgte på reoler til sidste bog-kasse-indlæg. Da var sidste billede med, også. Og min søgen efter endnu flere velourstole, har altså ikke gjort min drøm mindre. TVÆRT imod.

 

Den velour dér vil jeg drømme godt om i nat, og måske også om en større lejlighed, så jeg kunne få plads til flere forskellige slags… 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Billige billeder til væggen (spoiler: det er gavepapir!)