Om at smide alt og at være til stede.

SPOT on: Grøn! Bare grøn!

Egentlig ville jeg have lavet et indlæg om at male møbler grønne…

Jeg har nemlig et klædeskab jeg går og drømmer om at male. Eller en kommode. Eller hvad kaldes det egentlig, når det er et møbel med hylder, som er i kommodehøjde? Et lavt skab? Nåh. Et møbel er det i hvertfald – og et møbel, som godt kunne trænge til et nyt pift i form af maling. Særligt kredser mine tanker om grøn. I forvejen har jeg alverdens mælkekander (og andet ‘nødvendigt’ til køkkenet) og vægbilleder i forskellige grønne nuancer. For slet ikke at tale om planter! Men vi har (som så mange andre?) mest neutral-farvede møbler: Sort, hvid, (lys)træfarvet.

Men måske tiden er til at få lidt mere farve ind – ikke kun i malingen af et nyt møbel… I hvertfald viste det sig, som  jeg kiggede mine billed-gemmer igennem, at jeg har gemt alverdens grønne sager. Min mands yndlingsfarve er grøn, så jeg har også et særligt ømt punkt for farven af den grund. Men derudover er den ‘levende’ plantefarve altså også noget der tiltaler mig helt vildt. Den kan være varm, støvet og netop emme af liv på én og samme gang..

collage-2017-09-24

Photocredit: utterlyengaged, apartmenttherapySTUDIO MCGEE, Elle decoration SEAna Degenaar

Skulle vi en dag istandsætte et badeværelse eller køkken, kunne jeg også føle mig fristet (hvis jeg turde) til at gå all in på grønne klinker. Wauw, siger jeg bare. Stofmøbler, en enkelt væg eller masser af keramik virkelig også bare fint..

collage-2017-09-24-kopi

 

photocredit: marie claire maisonserene behemian, ENTRANCE, STUDIO MCGEE

Den håbefulde farve er simpelthen bare sådan én jeg ikke kan forestille mig at jeg vil blive træt af lige foreløbig! Jeg håber ikke at du bliver grøn af misundelse over de fine billeder, men derimod at de blot indgyder inspiration 🙂 Dét er i hvertfald hvad de gør ved mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at smide alt og at være til stede.