Hvad er det med det første spadestik?

Idéer til DIY-børnekøkken

Dette er altså ikke en DIY-guide (endnu), men derimod en inspirationssamling til, HVORDAN jeg kan lave et IKEA-HACK af deres børnekøkken. Jeg kom for sent i tanke om, at et køkken kunne være en god idé til en fødselsdagsgave i næste uge. Faktisk noget nær den bedste idé til hende. MEN heldigvis er der ikke langt til jul efter fødselsdagen i næste uge, så indtil da har jeg søgt inspiration. Der er jo SÅ mange gode varianter og muligheder, så der er store valg på vej – og de kan tage tid 😉 Hernedenfor har jeg dog ikke sat MANGE varianter ind, men derimod de få med de fineste detaljer jeg har set.

Som med mange mange andre idéer (herinde og IRL) starter det hele med pinterest! Det er simpelthen mit yndlings inspirationssted, og inden jeg får set mig om har tiden slugt sig selv, når jeg forsvinder derind.
Denne idé er ingen undtagelse. Køkkeneren er alle fundet via Pinterest! Jeg glæder mig sådan til at kunne hygge om julegaven – når mit speciale (forhåbentlig) er afleveret! 😉

keittio-ikea-duktig-hack-blogi-7

Photosource: MEILLA KOTONA

Først og fremmest kan man vælge at gå denne minimalistiske, pastelfarvede vej. Simpelthen at pille overskabene af, og male underskabene i en sart pastelfarve. Meget fint, hvis du spørger mig!

 

homevialaura-ikea-duktig-diy-hack-leikkikeittio_2154

Photsource: HOMEVIALAURA

En anden mulighed er at gå i den sort-hvide afdeling, og male alt hvidt, men at lade håndtag og vask forblive i originalfarven. Lige som det første billede, har de her valgt at lave bordpladen til ‘marmor’.  Den sorte stof-markise gør looket hule- og købmandsagtigt på én og samme tid.

bia-one-room-challenge-ava-kitchen-ikea-hack

Photosource: Because It’s Awesome

Som alternativ til ovennævnte kan man vælge at male/udskifte håndtag samt ‘metal-delene’ til guldfarvede. Det synes jeg giver et mere elegant og ‘fint’ udtryk – samtidig med at den grå farve bløder det op til et varmere look end den hvide farve. Desuden er jeg vild med detaljen, hvor der er sat runde knopper som ‘varmeregulering’ mellem ovn og kogeplade!

 

img_5746-2

Photosource: BABIESKINS

Sidst men ikke mindst, er jeg også ret vild med idéen om at lave bordpladen til en træbordplade (eller noget der ligner i hvertfald 😉 ) Det giver det et mere ægte køkken-look, og kunne eksempelvis se fint og blende ind, hvis voksen-køkkenet (i det hjem hvor børnekøkkenet skal bo) også har en træbordplade.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er det med det første spadestik?