DIY: Det letteste pandebånd (vol. 2 - nu med knude)

Ting jeg har lært af mit barn #2

Min datter har lige lært at gå. Og det gør hende glad. Ja, hun er næsten flyvende. Så flyvende, at hun tror hun nu kan både løbe, hoppe og klatre – og gerne på samme tid. Den overbevisning har hun fået sig ‘bare’ fordi hun stille og roligt kan sætte det ene ben foran det andet. Hun kan altså ikke alt hvad hun tror. Men det lader faktisk ikke til at hun forstår det. Og hun lader sig på ingen måde slå ud af det. SÅ jeg skal ikke være den første til at fortælle hende det. Jeg lader hende blive i troen. Så hun tumler rundt helt fjollet, grinene og rejser sig bare igen. Kaster sig fremad, griber ud efter sofaryggen, forsøger at hænge sig i armene i den, i et forsøg på at komme op, vælter, kravler måske lige hen til et bordben, for så igen fjoget at rejse sig, og løbende kaste sig mod skabet i det modsatte hjørne, vælter på vejen igen, igen, igen.

Hvor tilnærmelsesvis ihærdig er jeg med noget som helst? Og hvor god er jeg (sammenlignet med hende) til at være ligeglad med at fejle?

Hun er helt igennem vedholdende og ihærdig. Og glædes helt ukueligt af sine successer og sin formåen. Dét hun ikke kan, eller i det mindste skal øve sig lidt mere på, før det sidder lige i skabet. Ja, det skænker hun ikke engang et øjebliks opmærksomhed.

fullsizeoutput_5bf

Gid jeg må blive mere som hende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Det letteste pandebånd (vol. 2 - nu med knude)