Når en fredag føles som en mandag

Inspiration til nyt på væggene…

Efter i en lang periode har haft svært ved at finde illustrationer, som jeg har haft lyst til at putte på væggene, har jeg nu simplethen en overflod af drømme om illustrationer/billeder til væggene. SÅ jeg tænkte, at hvis du (som jeg for bare kort tid siden) mangler lidt inspiration til dine vægge, så ville jeg da dele lidt ud. Det er i hvertfald sikkert, at jeg pt. ikke har plads til dem alle sammen, så jeg kan godt dele lidt ud 😉

 

Kunstneren Kristina Krogh har jeg længe været inspireret af. Hun laver så fine ting, og så kan jeg virkelig godt lide at man køber det (direkte) af en virkelig kunstner – og så er hun endda dansk 😉 Hun kan også med fordel følges på instagram. Simpelthen så fin nordisk æstetik hun har kørende, synes jeg.

Særligt disse tre prints måtte gerne flytte ind her på adressen:

behind_blinds_02

horizons_no2_paper

midnight_40x50

Billederne ovenfor hedder

Behind Blinds no. 2,

Horizons no. 2 og

Midnight

 

En anden jeg har fundet på instagram, er den Israelske illustrator som kalder sig Micush. Særligt er jeg vild med hendes plante-illustrationer, men et par af hendes mere farverige billeder måtte også godt flytte ind i børnehjørnet. Se bare her:

pennisetum_setaceumb_unframed_s_micush_grande

branches_silhouette_unframed_s_micush_grande

meadow_no-1_unframed_s_micush_grande

Billederne ovenfor kan du finde her:

Art Print – Pennisetum Setaceum

Art Print – Branches

Art Print – Meadow No.1

 

 

Som det sidste, er der simpelthen så meget at vælge imellem på portalen society6. Jeg har før købt flere billeder derinde, men nu har jeg særligt kig på disse her, lavet af kunstneren Patricia Vargas. De ligner  malerier, er lavet af en kunstner, men er altså (fordi de er prints) ikke lige så dyre som ‘ægte’ malerier:

palette-no-twenty-five-prints

kali-f1-prints

the-blue-9t5-prints

Billederne kan du finde her:
Palette No. Twenty Five

Kali F1

The Blue

 

Har I mon kig på noget særligt til at putte i glas og ramme for tiden?

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når en fredag føles som en mandag