Jeg er træt!

Inspiration til DIY opslagstavle

Når idéerne er mange, men tiden er knap, bliver listen af DIYs laang. Og det er jo dejligt og godt! Men lige nu handler det om at få alle på benene – så må DIY komme i anden række.
Mest presserende er det at få en opslagstavle op af en art. Hvis du spørger mig, i hverfald. Min mand ville måske mene noget andet 🙈

Men altså – behovet for at regninger, invitationer osv. ikke ligger og flyder (eller bliver spist) er bare blevet meget større, nu hvor der er flyttet alt muligt legetøj ind (og dets ejer). Der er nok småting alle vegne – så det er rart, når alt har en fast plads! Og de ting mangler vi et sted til – et sted, hvor man ikke glemmer dem 😅

Derudover har vi simpelthen ikke et eneste billede oppe af vores hjemmebagte kødklump (okay, det lød lidt som om hun er en hakkebøf. Jeg mener billeder af vores datter… Og jeg synes også at fotografier i glas og ramme hurtigt bliver så… Ja, jeg ved faktisk ikke hvad det er. Det bliver måske officielt? Eller højtideligt? Vi har heller ingen bryllupsbilleder oppe – jeg synes det er svært sådan noget med at vise sig selv og sit frem i et hjem.. Vi er her jo, så man kan kigge på os? Men det er noget andet på en opslagstavle! Her virker et uformelt lille billede mere loose. Og en plads herhjemme skal hun næsten have.. Og hendes familie medlemmer, så vi kan pege og sige “onkel” og “moster” og “faster”, så hun også kan huske dem, når hun ikke ser dem.

SÅ: Projektet er en opslagstavle.
Vi har simpelthen to loftrum fyldt af sager, og nogle af dem MÅ da kunne bruges på dette her projekt. Så drømmen er at lave den GRATIS. Dét tænker jeg. Derudover gør det ikke noget at NOGLE af mine projekter ikke koster penge. Bevares, ingen af dem er dyre, men altså “mange bække små…”, og med den lange liste er det dejligt også at kunne gøre noget for alt det man allerede har erhvervet sig.

Placeringsmæssigt er der dét at sige, at vi har en lille stump væg lige ved vores hoveddør, som vi ikke bruger til noget. Andet end dørtelefonen og den vægkrukke jeg viste her. Så en smal  – måske lidt høj – opslagstavle, ville være på sin plads dér!

Pt. væver jeg imellem disse fire varianter:

aspyn-ovard-house-makeover-vintage-revivals-63-631x1024

Photo source: Vintagerevivals

Jeg har en enkel, tynd og lys træplade liggende, som let kunne bruges til dette. Det eneste jeg så ville mangle var de fine rundstave, og måske de også kan findes et sted? 🙈
Den her version, som både er grafisk og geometrisk fin, og så samtidig bliver til vægopbevaring (som jo altid er et plus hos mig) med flytbare hylder mv… Den er virkelig fin, og sej.

Den måtte godt flytte direkte ind hos mig!

8t3a2112-copy

Photo source: Beige Renegade

Denne enkle udgave ville måske være den letteste at lave. Intet malerarbejde eller borearbejde – kun at finde gitteret i den rigtige størrelse (eller skære det til) og så hænge det op. Og wups. Jeg synes dog det bliver lige for metallic til netop vores gang – et andet sted havde den været finere. Og så ser jeg for mig, at man i farten ville komme til at hænge fast med jakker og trøjer i denne – særligt i en smal gang som vores. Så med andre ord; den er nok sorteret fra til netop dette formål – omend den er meget cool!

joyelle_150407_0121

Photo source: Design Sponge

Dét her er da også enkelt! Faktisk har vi sådan nogle lameller tilovers fra et andet DIY, som jeg kan vise ved anden lejlighed.. Hmm. Måske dette kunne være den perfekte, lette og alligevel meget anderledes løsning?

011final1_8654

Photo Source: Shrimp Salad Circus

Sidst men ikke mindst, har jeg en form for korkplade liggende. Jeg synes at kork kan være virkelig fint, men i vores smalle gang synes jeg det ville syne for tungt i farven – så maling ville der skulle til. Og måske også nogle grafiske udskæringer af en art? Men det ville jo gøre ophængene fleks og udnyttelsesmulighederne mange.

Jeg vil tage mig en strepsil, finde noget godt på netflix og drømme videre 😉
Har I mon nogle DIY’s, som I går og drømmer om?

Eller måske endda indspark til en opslagstavle?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er træt!